Trainingen
Waar

Jeugd

Woensdag  18u - 19u

Vrijdag       18u - 19u

 

Volwassenen

Woensdag 19u - 21u

Vrjdag        19u - 21u

 

Sporthal Beveren

Klapperstraat ...

9120 BEVEREN

Athens Open - Athene - Griekenland 2018

Athens Open Grandioos succes voor Contact Karate Beveren.

 

 

 

 

 

PLAATS : Athene Griekenland

DATUM : 2-5 februari 2018

TORNOOI : ATHENS OPEN

FEDERATIE: WAKO 

 

 

 

 

Grandchampion Women Neyens Evelyn Gouden medaille

Tag Team Light Contact Lebon Kiandro & Sparks Sam  Gouden medaille

De Coninck Maite  1é Plaats Gouden medaille  8 - 10 years

De Coninck Maite  1é Plaats Gouden medaille -32 kg

De Clippeleir Alyssia 1é Plaats Gouden medaille 37 kg

Rondas Amani 1é Plaats Gouden medaille - 42 kg 

Neyens Evelyn 1é Plaats Gouden medaille - 60 kg seniors

Neyens Evelyn 1é Plaats Gouden medaille - 65 kg seniors

Rondas Amani 1é Plaats Zilveren medaille - 42 kg Intermediate

De Coninck Maite  3é Plaats Bronzen medaille -37 kg

De Clippeleir Alyssia 3é Plaats Bronzen medaille 37 kg Intermediate

Herremans Kian 3é Plaats Bronzen medaille - 47 kg Intermediate

Wong Femke  3é Plaats Bronzen medaille - 45 kg Intermediate

De Keyser Milan 3é Plaats Bronzen medaille - 32 kg Intermediate

Poppe Joyce 3é Plaats Bronzen medaille - 50 kg seniores

Sparks Sam 3é Plaats Bronzen medaille -63 kg seniors

Op vrijdag 2 februari vertrok Contact Karate Beveren met 18 personen naar Athene Griekenland er waren 2300 inschrijvingen voor 5 disciplines die liepen over 3 dagen.

En het werd een enorm succes zo vroeg op het jaar . Met op vrijdag al een spetterende opener Neyens Evelyn regerend wereldkampioen - 65 kg wint de Grandchampion bij de dames en op zaterdag wonnen Lebon Kiandro en Sparks Sam de Tag Team Light Contact tegen 2 Italiaanse teams . Gewoonweg schitterend gestart . Daar kwam dan op zondag nog een pak bij met goud voor De Coninck Maite goud bij 8 - 10 jarigen en ook in de BB - 32 kg tot slot ook nog brons bij intermediate - 32 kg . De volgende in rij was De Clippeleir Alyssia die ook liet zien dat ze van goede komaf is met Goud in de BB - 37 kg en brons in de intermediate . Ook Rondas Amani heeft haar bronzen medaille van vorig jaar op Europees Kampioenschap verzilverd met een gouden medaille bij - 42 kg intermediate en zilver in de -42 bij de Black Belts . Wong Femke die eind 2017 naar de Older cadets ( 13 - 15 jarigen ) overstapte en eigenlijk kwa gewicht fel benadeeld wordt , deed het toch nog vrij voortreffelijk met een mooie bronzen medaille bij de - 45 kg klasse . Dit komt zeker goed voor haar daar ben ik als coach zeker van . Dan was De keyser Milan die ook al een mooie bronzen medaille behaalde in de intermediate - 32 kg liet mooie dingen zien  . Ook Herremans Kian deed het voortreffelijk en dit bij de - 47 klasse intermediate ( gevorderden ) , Kian behaalde ook een bronzen medaille. De Clippeleir Mario die meedeed bij de veteranen  + 35 jaar wist een mooie bronzen medaille te versieren !!

Poppe Joyce die ziek was wilde toch meedoen in de - 50 en - 55 kg klasse BB seniors Joyce vocht heel goed en behaalde in de - 50 kg klasse een bronzen medaille knap gedaan op dit niveau . Dit deed ook Sparks Sam die vrij vlot door de - 63 kg BB ging maar voor de finale nipt verloor maar wel een beetje geforceerd door bijwijlen falende refs . Maar toch mooie bronzen medaille voor Sam . Dan was er Evelyn die al goud had in de Grandchampion en nu meedeed in de - 60 en - 65 kg klasse . En hoe ze dat deed was gewoonweg subliem ze liet niemand ook maar de schijn dat er iemand was die haar deze dag zou verslaan en ze won dan ook beide reeksen met sprekend gemak !!! Knap Evelyn je bent en blijft momenteel en dat is al enige tijd de beste kampster Pointfighting in de wereld !! De laatste twee kampers waren Gyselinck Jason die goed meedeed maar in beide reeksen nipt verloor om aanspraak te maken op een medaille . Ook Lebon Kiandro " die wegens zijn studies de laatste 1 1/2 maand niet had kunnen trainen " kon zich niet doorzetten in de - 69 en - 74 kg BB seniors , maar dit kon enkel doordat Kiandro net iets te weinig fysiek had en ook zijn snelheid was niet top . Hij verloor wel heel nipt van de beste kampers uit die reeksen .

 

Al bij al een geslaagd tornooi met 6 gouden medailles 1 zilveren en 8 bronzen medailles , dit is gewoonweg een fantastische start voor onze club .

En in de statistieken staat Contact Karate Beveren op de 6 de plaats bij het behalen van medailles en dit op 110 teams die hebben meegedaan ook een geweldig resultaat niet ?

 

 

Coach

De Block Marc