Trainingen

Jeugd

Woensdag  18u - 19u

Vrijdag       18u - 19u

 

Volwassenen

Woensdag 19u - 21u

Vrjdag        19u - 21u

 

Waar

Sporthal Beveren

Klapperstraat ...

9120 BEVEREN

Turkish Open   Antalya - Turkije 2018

Van 5 tot 9 april vertrok Contact Karate Beveren naar de Open Turkse Kampioenschappen van WAKO dat sinds dit jaar tot de WORLD SERIES behoort . We waren in totaal met 10 personen . Zes kampers een scheidsrechter Coach DE Block Marc en Bakker Laila en De Clippeleir Mario .

We waren goed voorbereid naar daar afgereisd en de locatie was gewoonweg de max . Het was goed weer een mooie omgeving en All Inn dus moesten we enkel nog goed presteren en dat deden we ook met 7 gouden en 2 zilveren medailles . Dit kon niet beter zijn bedankt aan al mijn leden die gewoonweg schitterend werk leverden.

Rondas Amani en Alyssia DE Clippeleir mochten de spits afbijten met 2 maal goud voor Amani in de – 42 en – 46 kg . Alyssia vocht in de – 42 de finale tegen Amani en dit was een mooie prestatie van beide kampsters , Alissia behaalde ook nog een mooie zilveren medaille in de – 37 kg klasse. Dan was er Herremans Kian die zijn uiterste best deed maar niet verder kwam dan een zilveren medaille toch mooi niet . Dan was Neyens Evelyn en Sparks Sam aan de beurt , Evelyn behaalde goud in – 60 en – 65 kg klasse , Sam deed het ook voortreffelijk in de – 63 kg goud en – 69 kg zilver tegen de regerende wereldkampioen deed Sam het meer dan behoorlijk maarwinst zat er niet in maar wel een verdiende zilveren medaille .

De laatste was Chaymae Kadi die in de pointfighting + 70 kg goud behaalde en in het Light contact + 70 kg tegen enkele reuzen moest vechten maar Chaymae was technisch en fysiek de sterkste met goud als eindresultaat .

Al bij al wederom een uitzonderlijke prestatie voor onze club ik mocht als coach wederom met een heel fier gevoel huiswaarts kregen . Bedankt ook aan Joyce Verley die een mooie prestatie neerzette als referee in het Pointfighting .

 

 

 

 

 

 

 

PLAATS : Antalya - Turkije

Datum : 5 - 9 april 2018

TORNOOI :  Open  Turkisch

FEDERATIE : WAKO Turkije

 

 

 

 

 

 

 

 

Herremans Kian   2é  Plaats Zilveren Medaille

De Clippeleir Alyssia    2 é  Plaats - 37 en - 42kg  Zilveren Medaille

Sparks Sam - 69 kg 2 é Plaats  Zilveren Medaille

Rondas Amani   1 é  Plaats - 42 en - 47 kg Gouden Medaille

Neyens Evelyn 1 é  Plaats - 60  en- 65 kg   Gouden Medaille

Sparks Sam 1 é  Plaats - 63 kg   Gouden Medaille

Chaymae Kadi + 70 kg  Pointfighting en Light Contact 1 é  Plaats  Gouden Medaille

De coach

De Block Marc