Trainingen
Waar

Jeugd

Woensdag  18u - 19u

Vrijdag       18u - 19u

 

Volwassenen

Woensdag 19u - 21u

Vrjdag        19u - 21u

 

Sporthal Beveren

Klapperstraat ...

9120 BEVEREN

Wolfpack Cup Wiekevorst  - België 2018

Op zaterdag 14 april vertrok Contact Karate Beveren met ruim 40 personen waaronder 21 kampers en 4 refs richting Wiekevorst om aldaar deel te nemen aan Wolfpack Cup 2018 . Er waren ruim 200 inschrijvingen uit een 6 tal landen wat het toch wel een mooi tornooi maakte .

Contact Karate Beveren behaalde 21 gouden medailles en won Grandchampion Heren en Dames met Sparks Sam en Neyens Evelyn.

Goud was er voor Passini Lyano, Wong Femke, Goedeme Xenne, Hugo Bonvarlet , De Clippeleir Alyssia , Gyselinck Jason , De Roeck Miel , Brusseel Jennifer, Neyens Evelyn , Sparks Sam , Chaymae Kadi .

Zilver voor Bogaert Alycia , De Coninck Maite , Wong Femke , De Decker Joren , De Keirsmaecker Amber , Makolli Mathew , De Keyser Milan ,

Brons voor Wong Femke , Chaymae Kadi , Bogaert Alycia.

De ouders hebben genoten en ik als trainer was voor de zoveelste maal heel fier op de prestatie van zijn leden . Ook een dikke merci voor Van Der Capellen Peter , Joyce Verley , De Jonck Marc , en hoofdref Gyselinck Freddy om te fungeren als ref de hele dag !! En onze camera man niet te vergeten De Keyser Gino . En onze fotografe die alle podium plaatsen op beeld vastlegde Vicky .

 

 

 

 

 

PLAATS : Wiekevorst België

DATUM : 14 april 2018

TORNOOI :WOLFPACK CUP

FEDERATIE: WAKO België

 

 

 

 

De Coach

De Block Marc