Trainingen

Jeugd

Woensdag  18u - 19u

Vrijdag       18u - 19u

 

Volwassenen

Woensdag 19u - 21u

Vrjdag        19u - 21u

 

Waar

Sporthal Beveren

Klapperstraat ...

9120 BEVEREN

Athens Open  Athene  -  Griekenland  2010

Van 5 tot 8 februari was Contact Karate Beveren met een 19 koppige delegatie afgereisd naar Griekenland om aldaar deel te nemen aan de Athens Chalenge Cup !

We hadden 15 kampers bij en één referee van wereldformaat Staut Ray !! We hadden de verwachtingen niet te hoog gelegd maar de resultaten waren overweldigend !!

Onze jongens en meisjes waren wederom in zéér grote doen met 9 gouden twee zilveren en drie bronzen medailles was dit tornooi voor de zoveelste maal een voltreffer van jewelste . Maar laten we ook de mooie prestaties niet vergeten van onze seniors die hun toch wel zware reeks mooie resultaten hebben neergezet , met name De Beule Sam die in de - 74 kg verloor van Domenico Di Marco vice wereldkampioen WAKO 2010, Wietse Goijens deed het ook lang niet slecht maar Wietse is nog niet op top niveau en daar kijk ik al naar uit !, Van Gysel Nannouch - 55 en - 60 kg die verloor twee maal van een Italiaanse wereldkampioene bij WAKO 2010  Neyens Evelyn - 55 kg wist zelfs een bronzen medaille te veroveren maar moest zich toch ook gewonnen geven tegen de Italiaanse wereldkampioen bij WAKO - 55 kg 2010 , Van Hove Youri - 84 en - 89 kg verloor ook al 2 maal zéér nipt van de Hongaar Christian Jaroskievicz wereldkampioen  WAKO 2010 , Van Hoyweghen Bjorn  -79 kg  verloor van de sterke Italiaan Di Lico , Ramael Nick verloor van de Italiaan Emanuel Esposito wereldkampioen WAKO 2010 , in de - 63 kg klasse dan was er nog De Backer Wout die zelfs een medaille wist te veroveren in de - 63 kg en voor de finale nipt verloor van de Italiaan Emanuel Esposito wereldkampioen WAKO 2010 !! Zoals U ziet deden onze kampers het uitstekend in de hoogste reeksen Black Belts !

TORNOOI : OPEN ATHENS

PLAATS : Athene Griekenland

DATUM  :  5-8 februari 2010

FEDERATIE :  WAKO

TEAMFIGHT DANTE STEFF JAY  3é Plaats Bronzen Medaille

DE MAEYER DANTE   2é Plaats Zilveren medaille

DE BACKER WOUT   2é Plaats  Zilveren medaille - 57 kg     /     3é  Plaats - 63 kg Bronzen Medaille

DE CLIPPELEIR KATINKA     1é  Plaats  - 1.50 cm / - 1.45 cm  Gouden Medaille

POPPE JOYCE   1é Plaats   Gouden Medaille

POPPE JOYCE   1é Plaats   Gouden Medaille

RAMAEL NICK  1é Plaats   Gouden Medaille

VAN DAMME RAF    1é Plaats   Gouden Medaille

NEYENS EVELYN    1é Plaats   Gouden Medaille  - 1.60 cm / + 1.60 cm / 3é Plaats  Bronzen Medaille

Overwinningen waren er in de 

 1. Grandchampion gevorderden dames met Neyens Evelyn . Evelyn overklaste deze reeks en werd de verdiende winnaar !

 2. -135 cm Poppe Joyce tot blauwe band . Ook  Joyce ging vrij makkelijk door haar reeks om deze op een fantastische manier te winnen !

 3. - 155 cm De Clippeleir Katinka tot blauwe band . Katinka won zelfs 2 reeksen en liet daarmee zien dat de beste is in haar reeksen .

 4. - 160 cm Neyens Evelyn tot blauwe band , ook - 160 cm Black belts ook voor Evelyn is deze reeks de hare en duld geen tegenstand op de tatami .

 5. - 175 cm Van Damme Raf  tot gele band , ook to blauwe band - 175 cm behaalde Raf de eerste plaats Raf lag wegens blessures een jaar stil en komt op zo een manier terug deel nemen grote klasse zou ik zeggen !!

 6. - 175 cm Black Belts Ramael Nick ook Nick is in zijn reeks na zijn Europese titel bij WAKO de absolute nummer één en duld ook niemand naast hem op het hoogste schavotje .

Tweede plaatsen waren er voor

 1. -155 cm De Maeyer Danté tot gele band . Danté deed iedereen verstompt staan op welke manier hij op korte tijd zijn tegenstanders uitschakelde met enkele precieze trappen op het hoofd van zijn tegenstander , enkel de zwaardere tegenstander in de finale moest hij met 1 puntje voor laten gaan .

 2. - 175 cm Black Belts De Backer Wout , Wout ging vlot en fantastisch door zijn reeks maar in de finale tegen Nick sputterde zijn motor een beetje maar ja die 2 kennen elkaar dan ook zéér goed !!

Derde Plaatsen waren er voor

 1. Teamfight Cadets Stef Leys , Penneman Jay en De Maeyer Danté . Onze jongsters deden het knap bij hun eerste internationaal optreden !

 2. - 63 kg Seniors Black Belts De Backer Wout .Hier heeft Wout toch wel een knappe reeks neergezet om dan nipt met 12 - 10 te verliezen van huidig wereldkampioen bij WAKO - 63 kg de Italiaan Emmanuel Esposito . 

 3. - 55 kg Neyens Evelyn Senioren Black Belts behaalde een derde plaats bij de senioren - 55 kg . Ook Evelyn deed bij haar eerste optreden bij de senioren het zeer goed met direct een derde plaats tussen de aller groten in deze reeks .

De Coach kon wederom terug blikken op een geslaagd tornooi en was dan ook héél fier op de prestaties van al zijn kampers !!

Dank aan Ray voor wederom een puike prestatie bij de refs !!

 

Coach

De Block Marc