Trainingen
Waar

Jeugd

Woensdag  18u - 19u

Vrijdag       18u - 19u

 

Volwassenen

Woensdag 19u - 21u

Vrjdag        19u - 21u

 

Sporthal Beveren

Klapperstraat ...

9120 BEVEREN

Athens Open 2012

Onze club heeft afgelopen weekend meegedaan aan het gerenommeerde tornooi de Athens Open .

We waren op vrijdag met 17 personen waaronder 12 kampers afgereisd naar Athene om te trachten de goede prestatie van afgelopen jaar te evenaren . Onze vlucht verliep goed en onze kampers waren zéér gemotiveerd om het tornooi aan te vangen .En mijn pupillen hebben het zoals verwacht héél goed gedaan maar ze hebben er dan ook keihard voor getraind .

 

We behaalden 5 gouden , 5 zilveren en 5 bronzen medailles in de teamfight behaalden we bij de Older Cadets brons en bij de seniors women ook  . En voor keihard trainen staan normaal ook goede prestaties .

 

De winnaars met goud waren :

 • De Kinders Ian behaalde bij de 8 - 10 jarigen een gouden medaille .  Ian was oppermachtig in deze reeks en er stond dan ook geen maat op hem zijn tegenstanders waren stuk voor stuk geen partij voor hem .

 • Van Den Brande Joyce  - Older Cadets + 55 kg    girls  - Black Belts . Joyce was ook in haar reeks superieur en mocht dan ook het goud meenemen naar huis .

 • Leys Steff  - Older Cadets + 69 kg   boys -   green - blue .  Steff  heeft zijn coach aangenaam verrast met uitstekend vuistwerk waar zij tegenstanders geen raad met wisten fantastisch gedaan !!

 • Neyens Evelyn  - Juniors   - 55 kg  girls   Black Belts . Evelyn had in haar reeks bij de juniors  geen tegenstand was ze was gewoon te sterk voor haar leeftijd genoten Evelyn overklaste ze .

 • Huyghe Arwhen  older Cadets  + 55 kg   girls  beginners . Arwhen is pas 1 jaartje bezig maar begint stilaan op dreef te komen en daarbij verrast ze bij wijlen haar coach  . Arwhen was duidelijk de sterkste in haar reeks .

 

Er waren ook zilveren medaille winnaars  :

 • De Kinders Ian - Younger Cadets   - 37 kg  -  boys - Black Belts . Ian ging vrij gemakkelijk door zijn reeks maar de  referende wereldkampioen uit Bulgarije was net nog iets te sterk voor Ian maar hij heeft hier wel enorme ervaring opgedaan die je enkel op zulke tornooien kan opdoen !!

 • Poppe Joyce  - Older Cadets   - 50 kg  - girls  -  Black Belts  . Joyce was zéér ongelukkig na een toch wel zéér sterke halve finale tegen een Europese kampioene in deze reeks , maar Joyce had op het gepaste moment de scheidsrechters niet aan haar zijde en verloor met 1 luttel puntje voor de finale .

 • De Clippeleir Katinka  - Olders Cadets  - 55 kg -  girls  - Black Belts . Katinka moest  zich ook in deze reeks pas gewonnen geven tegen een kamper die vice wereldkampioene is , ze verloor ook maar met 1 luttel puntje na verlengingen .

 • Lebon Kyandro  - Older Cadets   - 47 kg -   boys  - Black Belts .  Kyandro startte zéér sterk met diverse prachtige overwinningen maar de motor sputterde een beetje in de finale tegen ook al een Europese kampioen !! Al bij al ook weeral een prachtige prestatie !!

 • Engels Robin  -  Older Cadets    - 69 kg -  boys  -  Black Belts Robin was in zijn eigen reeks - 63 kg zéér slecht gestart maar was ook in de reeks - 69 kg ingeschreven en na enkele tips van de coach was Robin aan een sterke remonte bezig en ging hij vrij vlot naar de finale waar hij op een goede Ierse kamper botste maar Robin was verdiend tweede .

 

Bronzen medailles werden behaald door :

 • De Clippeleir Katinka    Older Cadets  -   Girls   - 50 kg  -  Black Belts .  Katinka was in deze reeks nog niet op scherp en daardoor verloor ze nipt van een sterke Griekse .

 • De Maeyer Danté    -  Older Cadets  -  boys    - 47 kg   -   Black Belts .  Danté was niet beloond met zijn loting hij trof in zijn weg naar de finale de regerende wereldkampioen en vice wereldkampioen op zijn weg , maar Danté ging er zéér sterk tegenaan en de Engelse wereldkampioen was niet sterk genoeg voor Danté , maar de Bulgaarse vice wereldkampioen was een ander paar mouwen hier had Danté een zware brok die hij na verlengingen en het winnende punt moest verloren geven en zo werd Dante na een zéér sterk parcours mooi derde.

 • Huyghe Arwhen    -  Older Cadets  -  girls      + 55 kg  green blue  Ook hier deed Arwhen uitstekend weerwerk maar leek toch nog wel iets te zwaar voor haar.

 • Neyens Evelyn  - Black Belts seniors   -  women  - 55 kg  Ook hier deed Evelyn fantastisch werk en moest ze zich na een spannende partij zich met 2 puntjes verloren geven van de Italiaanse Europese en wereldkampioene in deze reeks .

 • Van Gysel Nannouche   -  Black Belts seniors   -  women  - 55 kg . Nannouche was in haar eerste reeks slecht gestart maar in een reeks hoger vond ze wel haar weg en moesten ook de gerenommeerde kampers eraan geloven tot ze op de wereldkampioene stootte en Nannouch nipt de duimen moest leggen !!

De coach , De Block Marc was dan voor de zoveelste maal en dit gedurende de laatste 16 jaar een zéér gelukkig man

die ziet dat deze groep en er zijn er ook nog een 8 tal niet bij , op de goede weg zijn om Contact Karate Beveren te brengen

waar ze horen te staan en dit is aan de top in de wereld !!