Trainingen
Waar

Jeugd

Woensdag  18u - 19u

Vrijdag       18u - 19u

 

Volwassenen

Woensdag 19u - 21u

Vrjdag        19u - 21u

 

Sporthal Beveren

Klapperstraat ...

9120 BEVEREN

Athens open 2014

Contact Karate Beveren ging het afgelopen weekend naar de Open Athense kampioenschappen en het was meteen de eerste voltreffer van het nieuwe jaar . 

Het tornooi werd georganiseerd door een club van WAKO Griekenland en had 16 deelnemende landen en ruim 850 deelnemers .

Op vrijdag vertrok onze club naar Athene om aldaar mee te doen aan de 2 daagse kampioenschappen we waren met 14 kampers en 2 referee´s . Op zaterdag waren er team fights en de grandchampion voor heren en ook voor dames . Er waren 17 teams en onze club trof direct de latere winnaar van deze categorie , maar wij deden het wel niet slecht tegen een internationaal team en dit met Van Gucht Yari , Masyn Jonas en Smet Michel . Maar bij de Grandchampion dit is de open reeks van de Black belts dames was het wel raak Neyens Evelyn won deze reeks met 16 deelnemende landen en ruim 35 kampers . Dit is toch wel een ongeëvenaarde prestatie voor onze club .

Wij behaalden 9 gouden , 4 zilveren en 6 bronzen medailles

De dag daarna moest iedereen aantreden in zijn  gewichtscategorie en de meeste nog in een tweede reeks .

En dit werd echt een feest voor onze club enkel Van Gucht Yari was de pechvogel zijn punten werden door de refs niet gezien en zo verloor Yari ten onrechte tegen de latere winnaar in deze reeks .

Bruyninckx Nicolas - 37 kg was nog maar aan zijn 2 de wedstrijd en hij wist ook al een gouden medaille te behalen.  Smet Michel  - 47 kg was ook in zijn reeks goed voor goud . Van Den Brande Joyce die na een blessure in de rug haar wederoptreden deed na 6 maanden liet zien dat zij er al terug staat met 2 gouden medailles en dit bij de older cadets en bij de juniors - 60 kg . Ook Poppe Joyce was de beste in de 50 kg older cadets . En Neyens Evelyn die de grandchampion al had gewonnen deed er bij de Black Belts - 55 en - 60 kg nog 2 gouden medailles bij . Arwhen Huyghe was bij de juniors - 60 kg de beste en behaalde ook een mooie gouden medaille .  De laatste gouden medaille was er voor Lebon Kiandro - 63 kg juniors.

Zilver was er voor Van Gucht Yentl - 55 kg older cadets . Ook Poppe Joyce - 50 kg older cadets behaalde een zilveren medaille .  Masyn Jonas - 57 kg older cadets was ook goed voor zilver  . En bij de Black Belts heren was er . De Backer Wout die ook al na een blessure van meer dan een jaar en slechts 2 maanden terug aan het trainen is liet zien dat hij enkel nog verliest van de absolute toppers dus een mooie zilveren en een bronzen medaille voor Wout  en dit in de - 63 en - 69 kg .

Maes Senne was pas aan zijn 4 de wedstrijd en kon zich op dit tornooi al mooi laten zien en behaalde een mooie bronzen medaille . Ook Katinka De Clippeleir die ook al een tijdje stil lag na een knie blessure wist zich van een bronzen medaille te vergewissen in de - 50 kg juniors . Ook Masyn Lise behaalde 2 bronzen medailles in de - 55 en - 60 kg juniors .

Ook onze refs hadden een pracht prestatie laten zien  en zo was Contact Karate Beveren met Coach Marc De Block één van de meest presterende clubs van het tornooi , prachtig gedaan aan alle deelnemers en we kijken nu al uit naar het volgende tornooi de Irish Open in Dublin .

Coach

De Block Marc