Trainingen

Jeugd

Woensdag  18u - 19u

Vrijdag       18u - 19u

 

Volwassenen

Woensdag 19u - 21u

Vrjdag        19u - 21u

 

Waar

Sporthal Beveren

Klapperstraat ...

9120 BEVEREN

Austrian classics   Kufstein  - Oostenrijk 2008

Afgelopen weekend vond in Kufstein Oostenrijk het derde grote tornooi van dit jaar plaats , na de Open Griekse en de Irish Open was het nu de Austrian Classics . De vorige 2 wedstrijden was het telkens weer bingo geweest en het was dus bang afwachten of het deze maal weer een voltreffer werd ? Met 1 eerste 3 tweede en 1 derde plaats mogen we op dit niveau best tevreden zijn er waren niet minder dan 25 landen en ruim 1000 kampers voor Semi en Light Contact .

 

 

 

 

 

 

 

PLAATS : Kufstein - Oostenrijk

DATUM :  14 - 16 maart 2008

TORNOOI : Austrian Classics

FEDERATIE : WAKO Oostenrijk 

 

    

 

 

 

 

Goijens Wietse  3é plaats  Bronzen Medaille

Smet Charlott  2é plaats Zilveren Medaille   

De Clippeleir Katinka  2é plaats Zilveren Medaille   

Van Hoyweghen Bjorn  2é plaats Zilveren Medaille   

Ramael Nick   1é plaats Gouden Medaille   

 

Goyens Wietse mocht ditmaal de spits afbijten in een zéér omvangrijke groep van een 40 tal deelnemers wist Wietse zich tot in de halve finale door te knokken waar hij verloor van de latere reekswinnaar , Wietse werd mooi en verdienstelijk derde .

Dan was Baert Kurt aan de partij, Kurt had wel de zwaarste tegenstanders in zijn kant van de poule staan na 3 gewonnen partijen moest Kurt tegen de latere finalist van de reeks en thuisspeler ( voor de refs ). Kurt werd in de beginfase een paar punten ontnomen en op dit niveau is dat dodelijk voor de eindstand Kurt verloor dan ook onverdiend en was in de ¼ finale uitgeschakeld.

Dan kwam Van Gysel Nanouch aan de beurt die in haar reeks – 50 kg haar eerste partij verloor met 1 puntje van de latere finaliste . In de – 55 kg wist Nannouch enkele ronden verder te geraken maar in de ¼ finale moest ze tegen de latere reekswinnaar aantreden deze tegenstandster is ook reeds verscheidene malen wereld en Europees kampioen en hierdoor werd haar een finale ontnomen .

Ramael Nick en De Backer Wout waren de volgende deelnemers en ze gingen er beiden zéér sterk tegenaan maar Wout moest in zijn ¼ finale het onderspit delven tegen de latere finalist met het kleinste verschil . De tegenstander in de finale was Ramael Nick die wederom sterk uit de hoek kwam en na de voorreeksen wist Nick ook de finale met winst naar zijn hand te zetten en dus een knappe eerste plaats voor Nick !

Dan moest De Clippeleir Katinka aantreden en ze deed ook weeral met verve met een zoveelste finale, in deze finale moest ze zich na verlengingen met 1 winnend punt verloren geven maar toch een mooie 2 de plaats voor Katinka .

Smet Charlotte was in haar reeks ook knap tot in de finale geraakt die ze met 2 puntjes verschil verloor , toch knap gedaan van Charlotte met haar eerste groot tornooi !!

Hennissen Bert ging vrij vlot tot in de halve finale waar hij de regerende wereldkampioen en latere reekswinnaar ontmoette Bert moest ook zijn meerdere erkennen in deze Italiaan maar liet wel een voortreffelijke partij zien en dat is toch wel belangrijk op dit niveau .

Pieter Schepens is de grote pechvogel van de club want die moest zijn openingspartij beginnen tegen de regerende vice wereldkampioen en winnaar  in deze reeks , Pieter was dan ook kansloos tegen deze Italiaan. Pech voor Pieter met deze slechte loting.

Dan was er nog Van Hoyweghen Bjorn die in zijn reeks tot in de finale geraakte met overtuigende kampen , maar in de finale moest hij zich gewonnen geven van een zéér sterke Hongaar . Maar wederom een verdienstelijke 2 de plaats voor Bjorn !!

Toch een mooie buit voor onze club op dit Topniveau , knap gedaan mannen , maar laten we ook de topprestatie van onze ref  Van Der Venne Kenny niet vergeten Proficiat Kenny !!

 

De Coach

Marc De Block