Trainingen
Waar

Jeugd

Woensdag  18u - 19u

Vrijdag       18u - 19u

 

Volwassenen

Woensdag 19u - 21u

Vrjdag        19u - 21u

 

Sporthal Beveren

Klapperstraat ...

9120 BEVEREN

Austrian Classics 2011

Van vrijdag  15 tot zondag  18 maart trok Contact Karate Beveren naar het Oostenrijkse Innsbruck om aldaar deel te nemen aan de World Cup van WAKO de Austrian Classics .Er waren niet minder dan 32 landen en meer dan 1600 deelnemers voor Semi Light en Full contact .

Onze club mocht er natuurlijk niet ontbreken , maar het was in het verleden één van de moeilijkste tornooien om iets te behalen het hoogste was dikwijls een 4 tal podium plaatsen , nu was het ongelooflijk met 9 podiumplaatsen waarvan 4 gouden 2 zilveren en 3 bronzen medailles , dit is gewoonweg een prestatie om van te duizelen !!Ik was dan ook enorm trots wat onze leden hebben laten zien tegen de sterkste kampers uit heel Europa !! Wetende dat Europa in de meeste reeksen veruit de beste deelnemers heeft in het Semi Contact Circuit !!

De gouden plakken waren voor Poppe Joyce in de – 32 kg klasse Joyce was veruit de sterkste en werd na 4 gewonnen partijen beloond met goud Ook in de – 42 kg wist Joyce nog een bronzen plak mee te nemen  !! Ook Evelyn Neyens was in voor één van haar sterkste tornooien ooit met 2 gouden plakken in de – 55 kg  juniors en ook goud bij de seniors , en dit op zulk een niveau !! Dan was er  De Backer Wout die ook al op een fantastische manier door zijn reeksen holde met goud als resultaat bij de – 57 kg  juniors bij de seniors moest hij nipt de duimen leggen in de finale en werd  het zilver wat toch wel ongelooflijk is!Ook De Clippeleir Katinka ist zilver te behalen zij ging ook al vrij vlot door haar reeks ging , en een zéér sterke prestatie neerzette , enkel in de finale stokte het even en moest ze zich nipt gewonnen geven met 1 luttel puntje !Dan was er de pechvogel van de dag Ramael Nick die 2 maal brons wist te behalen in de – 63 kg klasse juniors en seniors , Nick was bij de seniors in de halve finale bedrogen door slecht acterende scheidsrechters en zo de finale werd ontnomen tegen de regerende wereldkampioen , spijtig maar enige troost was er wel omdat de coach van de tegenstander zelf kwam eggen dat het niet juist was . Bij de juniors werd het voor Nick nog erger daar hij op 23 seconden van het einde zijn voet bezeerde en de aanwezige dokter de partij liet stoppen ondanks fel aandringen van Nick om verder te doen !!Deden verder nog mee Van Den Brande Joyce die slechts nipt verloor van de latere winnaar !! Ook Kyandro Lebon was tot in de kwartfinale geraakt en moest daar na een sterke  partij zich nipt gewonnen geven van een Tsjechisch jongetje  .Dan was er een zieke Nannouch Van Gysel , en ook Van Hove Youri en Daems Noël konden zich niet doorzetten !

De fierste coach ter wereld  

De Block Marc  

Contact Karate Beveren !!