Trainingen
Waar

Jeugd

Woensdag  18u - 19u

Vrijdag       18u - 19u

 

Volwassenen

Woensdag 19u - 21u

Vrjdag        19u - 21u

 

Sporthal Beveren

Klapperstraat ...

9120 BEVEREN

Austrian classics 2015

Op vrijdag vertrok Contact Karate Beveren met twee volle minibusjes richting Innsbrück een tocht van ruim 900km , maar onze kampers hadden er zin in om een goede prestatie neer te zetten .

Austrian Classics is een WAKO World Cup waar meer dan 30 landen en ruim 2500 deelnemers aanwezig zijn , iets voor onze club !!

De eerste medaillewinnaar was Poppe Joyce - 50 kg juniors Joyce was verruit de sterkste deelnemer met de meeste kwaliteiten proficiat Joyce !!

Onze tweede medaille winnaar was Kadi Chaymae - Older Cadets + 55 kg , Chaymae is een van onze opkomende talenten en dat heeft ze dan hier ook bewezen met deze reeks 

te winnen fantastisch gedaan Chaymae .

Er was ook nog een tweede plaats voor Hella Safi in de beginners reeks + 70 kg Hella moest met een blessure de strijd staken maar toch mooi zilver voor haar.

Neyens Evelyn - 60 kg black belts dames ging vrij gemakkelijk door haar reeks maar in de finale waren er spijtig genoeg weer falende refs die wel moe werden van 

ruim 15 uur wedstrijden te doen maar dat was wel spijtig voor Evelyn die duidelijk de beste was maar toch nog zilver voor Evelyn op een World Cup is een fantastische prestatie .

Joyce Van Den Brande die reeds ziek was bij het vertrek wist zich sterk te houden en een mooie bronzen medaille te behalen maar moest voor de finale plaatsen de strijd staken maar was toen aan de winnende hand maar moest toen op 1 minuut van het einde de strijd staken . Spijtig maar mooi brons voor Joyce !!

 Er was ook nog brons voor Kadi Chaymae bij de gevorderden tot blauw ook hier liet Chaymae zien dat ze een belofte is waar we nogvan zullen horen !!

Dan waren er ook nog verschillende mensen die door fouten van refs verloren maarwel een 1/4 finale wisten te behalen . Dit was zo voor Van Gucht Yari - 52 en - 57 kgolder cadets , Lebon Kiandro - 63 en - 69 kg juniors !!

Al bij al een zeer mooi resultaat met 2 gouden , 2 zilveren , 2 bronzen en 4 kwart finales !!

Refs waren Gyselinck Freddy en Masyn Patrick .

Coach

De Block Marc