Trainingen

Jeugd

Woensdag  18u - 19u

Vrijdag       18u - 19u

 

Volwassenen

Woensdag 19u - 21u

Vrjdag        19u - 21u

 

Waar

Sporthal Beveren

Klapperstraat ...

9120 BEVEREN

Carlovac open 2015


Op vrijdag vertrok Contact Karate Beveren naar Karlovac in Croatië op deze Europa Cup deden niet minder dan 22 landen mee en meer dan 1400 kampers . Wij deden mee in het Pointfighting !!
Dus een tornooi waar Contact Karate Beveren niet mag ontbreken. En we hebben ons laten zien en hoe Goud was er voor Poppe Joyce in de - 50 kg juniors en seniors Black Belts , Huyghe Arwhen - 70 kg juniors en - 70 kg seniors behaalde Arwhen zilver , daarna was Evelyn Neyens aan de beurt en zij wist goud te behalen in de seniors black Belts - 60 en - 65 kg dit maakt dat Contact Karate Beveren van de 6 gewichtreeksen die er bij de seniors black belts zijn we 4 finales hebben gevochten waarvan we er 3 hebben gewonnen . Daarna kwam Kiandro die telkens in de finale nipt en soms met verlengingen met 1 puntje verloor hij deed dit bij de Juniors Black Belts en bij de Senior Black Belts telkens in de - 63 kg klasse .
Kiandro deed ook mee in de Open Reeks de Grandchampion juniors waar hij na 5 gewonnen partijen in de finale met  4 - 6 verloor .Dit is gewoonweg fantastisch !! De laatste was Daems Noel die nog op een bronzen medaille beslag wist te leggen bij de seniors - 84 kg Black Belts ook proficiat aan Noel . 
En tenslotte waren er nog onze Younger Cadets - 12 jaar Maes Senne en Bruyninckx Giles die zaten in -37 kg met 96 deelnemers wat toch ongelooflijk was maar ze lieten zich niet onopgemerkt uit sluiten Senne geraakte 3 ronden verder en Gilles 2 ronden maar toch fantastisch gedaan op dit niveau de toekomst ziet er met deze twee rooskleurig uit gewoon keihard blijven trainen en wedstrijden doen !!
Vergeten we ook onze internationale referee niet Laslo De Bock die ook een schitterend tornooi afwerkte maar dan als scheidrechter !!
Ik ben als trainer en coach na het succes van verleden week in Athene met zoveel goud zilver en brons en nu dit weekend met 5 gouden 3 zilveren en 2 bronzen medailles meer dan een gelukkig man.
Coach
De Block Marc