Trainingen
Waar

Jeugd

Woensdag  18u - 19u

Vrijdag       18u - 19u

 

Volwassenen

Woensdag 19u - 21u

Vrjdag        19u - 21u

 

Sporthal Beveren

Klapperstraat ...

9120 BEVEREN

Cimac World Cup 2013

Op zaterdagmorgen vertrok een 17 tal leden en ouders richting Birmingham England , er waren 10 kampers bij en een referee Staut Ray .Onze reis verliep via Calais een boottocht naar Dover en daar zetten we onze reis verder naar Birmingham wat nog een goede 330 km was .

Gijselinck Jason is een nieuwkomer in de groep en ook de jongste telg . Het was voor hem dan ook niet gemakkelijk om op zo een druk en sterk bezet tornooi te presteren daar Jason nog niet de nodige ervaring heeft . In zijn eerste reeks werd hij geveld door stress , maar in zijn 2 de reeks ging het al een pak beter maar niet goed genoeg om verder te gaan . 

Hetzelfde was er voor Peeters Yordi die ook al een nieuwkomer is op dit niveau van wedstrijden . Yordi heeft zich goed weten staande te houden maar verloor uiteindelijk . 

Dan was het Van Gucht Yari die in onze club ook een nieuwkomer is maar wel al verscheidene titels heeft behaald in Tae Kwondo net als zijn zus Yentl . Yari beschikt over zeer goede beentechnieken en wist zijn eerste gevecht te winnen maar dat bleek niet genoeg om zijn tweede partij te winnen. Er moet wel bij gezegd worden dat de referees ook een aandeel hadden in zijn verloren tweede partij, die mooie 2 punter die hij niet kreeg had hem wel de overwinning kunnen bezorgen. In zijn 2 de reeks waren het dezelfde refs die hem wederom lieten verliezen . De trent voor onze club was gezet het geluk stond duidelijk niet aan onze zijde !! 

De zus van Yari => Yentl beschikt ook over een stel zeer goede benen maar dat was niet genoeg om in beide reeksen waar ze was ingeschreven verder te gaan !! 

Van Limbergen Jimmy die was ingeschreven in Light en Pointfighting had een zeer slechte loting want Jimmy trof in beide disciplines een te sterke tegenstander maar Jimmy wist zich toch verdienstelijk te weren .

Dan was Masyn Jonas aan de beurt en deze ging op zeer sterke wijze door zijn eerste reeks en had na zijn 4 de partij ook nog bijna de finale gewonnen van de wereldkampioen in die reeks Radulov van Bulgarije knap gedaan Jonas het werd na verlengingen en de golden score 4 - 5 . In zijn tweede reeks was Jonas ook sterk en wist zich tot in de 1/4 finale te knokken waar hij in zijn 3 de partij met 3 - 4 verloor . 

De Clippeleir Katinka was in haar eerste partij nog niet goed op dreef maar niet getreurd het was haar hogere reeks , in haar eigen gewichtscategorie ging het stukken beter en Katinka wist na 3 partijen de finale te bereiken die ze ook al onterecht verloor maar toch mooi zilver voor haar .

Dan was het de beurt aan Van Den Brande Joyce die ook al geen geluk had met de toekenning van haar punten en haar eerste partij verloor met 2- 4 maar in haar eigen reeks was het beter maar hier werd haar de finale ook ontnomen en moest ze zich tevreden stellen met een bronzen medaille .

Lise Masyn moest bij de volwassenen aantreden en dat is op 17 jarige leeftijd geen, sinecure maar Lise deede het fantastisch en wist zich naar de 1/2 finale te knokken waar ze verdienstelijk verloor van de Europese kampioene de Ierse Shauna Bannon . 

De laatste in de rij was Verelst Glenn die bij de gevorderden liet opmerken met een fantastische gouden en een zilveren medaille in zijn 2 de reeks knap gedaan Glenn .

Alles bij elkaar deed Contact Karate Beveren het niet zo slecht met een gouden 3 zilveren en 2 bronzen medailles .

De Coach

De Block Marc