Trainingen
Waar

Jeugd

Woensdag  18u - 19u

Vrijdag       18u - 19u

 

Volwassenen

Woensdag 19u - 21u

Vrjdag        19u - 21u

 

Sporthal Beveren

Klapperstraat ...

9120 BEVEREN

Europees kampioenschap WAKO Lissabon - Portugal 2006

Van 24 tot 30 oktober vonden er de Europese kampioenschappen plaats te Lissabon - Portugal en dit in de disciplines Semi , Full en Musical Forms .

Er waren niet minder dan 41 landen aanwezig op dit prestigieuze tornooi met ruim 630 deelnemers .

Het niveau was van zéér hoogstaande kwaliteit en het was dan ook een eer om hier iets weg te kapen .

En dat deden we dan ook, met onze club waren er 5 vertegenwoordigers voor WAKO België en deze deden het behoorlijk omdat we met nieuwe jongens en meisjes aan dit EK deelnamen.

 

PLAATS : Lissabon - Portugal

DATUM : 25/30 - 09 - 2006

TORNOOI : Europees kampioenschap WAKO

Federatie : WAKO WORLD 

NAAM KAMPER

Van Acker Lesley     6 - 16       

Van Hove Youri     vrij     14 - 7      2 - 12     

Van Gysel Nanouch      9 - 17       

Hennissen Bert    9 - 8     13 - 3    18 - 14     4 - 14   3é Plaats Bronzen Medaille

Praet Vicky   13 - 3    10 - 0     14 - 18    3é Plaats Bronzen Medaille

  

Youri Van Hove ging in zijn eerste partij vrij vlot over de sterke Pool en ging een rondje verder , daar kwam Youri uit tegen een te sterke Zwitser die later in deze reeks zilver zou halen. Hiermee bewees Youri dat hij in de toekomst toch nog wel kan evolueren naar een top 3 binnen de beste kampers van de - 79 kg reeks .

Er was een bronzen medaille voor Hennissen Bert die eerst de Ier Conal Flinnigan wist te verslaan na verlengingen, daarna was er een Portugees die eraan moest voor de moeite maar dan was er de partij voor de halve finale tegen een gereputeerd kamper uit Slovenië en ook hier wist Bert het laken naar zich toe te trekken en verzekerde zich hiermee van een derde plaats, Bert won hiermee ook op knappe manier van een toch wel sterke tegenstander . 

Maar nu moest hij tegen de Wereldkampioen van vorig jaar en dat was toch wel een maatje te veel voor Bert die hierin zijn meerdere moest erkennen, maar toch een mooie derde plaats en brons voor Bert Hennissen .

En dan was er ook nog een bronzen medaille voor Praet Vicky die eerst de maat nam van een Oostenrijkse met sprekend gemak en dat was ook zo tegen een Ierse die weliswaar door een blessure uitviel maar toch knap voor Vicky , de volgende partij was vooraf een moeilijke partij tegen een gerenommeerde Duitse .

Viky ging gelijk op met de Duitse en nam zelfs in de derde ronde over van de sterke Duitse het werd 15 - 14 voor Vicky zéér verdiend , maar dan maakte ze een zware fout door 3 maal buiten te stappen 12 seconden voor het einde van de wedstrijd en de laatste maal juist voor de gong . 

En zo verloor Vicky nog in de verlengingen maar wat een partij was dit gewoonweg fantastisch !!

Deden verder nog mee Van Gijsel Nanouch en Van Acker Lesley die beiden een mooie partij lieten zien maar de meerdere moest erkennen in hun tegenstander !!

Toch wederom een fantastisch prestatie van onze club die bewijst dat Contact Karate Beveren mee draait aan de top in het kickboksen .

 

De Coach

De Block Marc