Trainingen

Jeugd

Woensdag  18u - 19u

Vrijdag       18u - 19u

 

Volwassenen

Woensdag 19u - 21u

Vrjdag        19u - 21u

 

Waar

Sporthal Beveren

Klapperstraat ...

9120 BEVEREN

German Open Eberswalde  - Duitsland 2010

Van vrijdag tot zondag trok onze club met een minibus richting Berlijn om aldaar deel te nemen aan de Open Duitse Kickboks kampioenschappen van WAKO . We waren met 6 kampers en onze ref Staut Ray 3 van onze kampers hadden zich in 2 reeksen  ingeschreven en de resultaten waren wederom fenomenaal !!

 

 

 

TORNOOI : Open German

PLAATS : Eberswalde Duitsland

DATUM : 19-21 maart 2010

DE CLIPPELEIR KATINKA 3é plaats bronzen medaille 

GOIJENS WIETSE 2é plaats zilveren medaille -63 kg black belts / 3é plaats bronzen medaille - 69 kg black belt

DE BACKER WOUT 1é plaats gouden medaille - 63 kg Black Belt

NEYENS EVELYN 1é plaats gouden medaille - 165 cm juniors / - 55 kg Black Belt

POPPE JOYCE 1é plaats gouden medaille

Bij de kleinste nam Poppe Joyce het goud mee in de - 145 cm klasse , Joyce was in grote doen en overklaste bijwijlen haar tegenstandsters . 

De Clippeleir Katinka die dit jaar naar een hogere reeks moet deed mee in de - 155 cm klasse en behaalde mooi derde , Katinka moest in de halve finale haar meerdere erkennen in een ook al sterke en oudere tegenstreefster maar wel met een klein verschil 0 - 2 .

Onze andere Joyce ... Van Den Branden was ingeschreven in de - 165 cm klasse en dit was tot 16 jaar maar Joyce wist zich goed te verweren maar moest toch nipt de duimen leggen tegen een sterke Duitse maar op dit niveau was het toch wel goed voor Joyce die pas dit jaar is gestart met internationale tornooien.

Evelyn Neyens zat ook in de - 165 cm klasse en zij ging op vrij overtuigende wijze doorheen deze reeks om al haar partijen met 10 punten verschil te winnen.

Daarnaast deed Evelyn ook nog mee in de - 55 kg klasse bij de senioren . Ook hier stond er echt geen maat op Evelyn die met een getapte voet zelfs in de finale tegen de huidige wereldkampioen bij WKA haar tegenstandster volledig kansloos achterliet met 8 punten verschil !! Wat een niveau verschil is er dan niet tussen WKA en WAKO !! Evelyn is pas 16 jaar oud .

De Backer Wout moest ook al kampen met een getapte voet en moest bij de seniors direct tegen Ex -Vice wereldkampioen Bakowski Piotr uit Polen, Wout wist Piotr het vuur aan de schenen te leggen en even zag het er naar uit dat hij het zou halen maar de slimme Pool kon het in extremis zij het weliswaar met verlengingen winnen knappe prestatie van Wout !!  In de reeks juniors - 57 kg ging Wout vrij goed door zijn reeks om deze dan ook op overtuigende wijze te winnen !!

Dan was er ook nog Goijens Wietse die in de - 69 kg vlot de kwartfinale wist te behalen maar ook botste op de zéér ervaren Pool Bakowski Piotr ook Wietse kon het laken niet naar zich toe halen en verloor ook na een mooie partij . In de - 63 kg  liet Wietse in de voorrondes enkele fraaie flitsen zien om dan in de finale wederom de Pool tegen te komen maar nu waren er een extra ronde en het winnende punt nodig om Wietse te verslaan .

Na al deze fantastische prestaties van mijn leden kon ik niet anders dan een zéér gelukkige trainer zijn !!

We zijn dan ook tevreden huiswaarts gekeerd en vergaten dat we nog 900 km moesten rijden !!

 

Coach

De Block Marc

1/30