Trainingen
Waar

Jeugd

Woensdag  18u - 19u

Vrijdag       18u - 19u

 

Volwassenen

Woensdag 19u - 21u

Vrjdag        19u - 21u

 

Sporthal Beveren

Klapperstraat ...

9120 BEVEREN

Heroes Of Hamburg groot succes voor Contact Karate Beveren !!

Op vrijdag morgen omstreeks 6.00 uur  vertrok een 15 tal personen naar een groot evenement in het Duitse Hamburg . Er waren meer dan 900 inschrijvingen uit een 6 tal landen . Daar moet onze club ook bij zijn uiteraard en we hadden dan ook een 10 tal kampers ingeschreven in elk 2 reeksen.

 

Enkele deden er ook nog mee aan de Open reeks de GRANDCHAMPION .

Bij de jeugd was onze jongste deelneemster Apers Alicia - 125 cm die een zilveren medaille behaalde en liet zien dat ze duidelijk iets in haar mars heeft !!

Dan kwamen onze andere jeugdige kampers en kampsters aan de bak . Apers Marco behaalde en mooie zilveren medaille in de - 145 cm klasse ook Wong Femke behaalde 2 zilveren medailles in de - 145 cm en in de - 37 kg klasse . Rondas Amani was de eerste die goud binnen haalde voor onze club in de - 145 cm klasse . Dan waren er Jason Gyselinck brons - 42 kg en Maes Senne die in de  - 47 kg de tweede gouden plak wist te veroveren  en in de  - 52 kg een zilveren medaille wist te behalen fantastisch gedaan . Senne en Jaso,n deden ook in de open reeks bij de cadets is tot 15 jaar mee en Senne behaalde hier ook brons !!  Brusseel Emilie - 145 cm meisjes en - 55 kg wist in beide reeksen een mooie zilveren medaille te behalen voor Emilie was het haar eerste tornooi knap gedaan !!

 

Maas Imoga die ook aan haar eerste tornooi startte was heel goed bezig in beide reeksen maar het was telkens net iets te zwaar voor Imoga die fysiek toch nog iets tekort kwam .  Dan waren er de senioren met eerst de GRANDCHAMPION Juniors dames en juniors . Bij de juniors dames was het goud op overtuigende wijze voor Joyce Poppe en bij de dames was er wederom geen houden aan voor Neyens Evelyn beide walsten met sprekend gemak door hun reeks . Dit deden ze dan nog eens over Joyce behaalde goud bij juniors en seniors - 50 kg en Evelyn deed dit bij de - 55 en - 60 kg dames seniors .

Verder waren er onze top refs Masyn Patrick en Gyselinck Freddy knap gedaan heren !!

Een gelukkige coach

De Block Marc