Trainingen
Waar

Jeugd

Woensdag  18u - 19u

Vrijdag       18u - 19u

 

Volwassenen

Woensdag 19u - 21u

Vrjdag        19u - 21u

 

Sporthal Beveren

Klapperstraat ...

9120 BEVEREN

Hungarian cup 2016

Hungarian Cup Succes voor Contact Karate Beveren

Op vrijdag vertrok Contact Kartate Beveren naar het World Cup Tournament The Hungarian Open in Budapest.

We hadden 7 kampers bij die elk in 2 reeksen waren ingeschreven. Er waren meer dan 30 deelnemende landen en meer dan 2200 inschrijvingen een top tornooi op het hoogste niveau in kickboksen.

Bij de Younger cadets  - 12 jarigen was er een bronzen medaille voor Apers Marco - 37 kg die zich stilaan weet te handhaven in zijn reeks en telkens een medaille weet te behalen fantastisch Marco.

Ook bij de Older Cadets - 15 jarigen was er brons voor Maes Senne die ook een puike partij neerzette voor meer maaar nipt verloor van een zeer sterke hongaar . Mooie prestatie .

Bij de juniors was er zilver + 70 kg voor onze wederoptredende Verley Joyce die wederom na lang blessure leed terug op het hoogste schavotje staat !! Knap gedaan Joyce.

Ook Chaymae Kadi was op haar beste met een zilveren - 70 kg volwassen dames black belts  en zelfs een gouden medaille gevorderden  - 70 kg Chaymae is één van de grootste talenten die er al zoveel in onze club zijn opgestaan . Chaymae had zich ook voor het Light Contact ingeschreven en er stond geen maat op met telkens 3-0 te winnen gewoonweg fantastisch Chaymae !!

Masyn Jonas was de voorlaatste Jonas was bij de juniors - 63 kg en in de - 69 kg ingeschreven en deed het daar voortreffelijk met een mooie bronzen medaille na een zeer moeilijk parcours te hebben afgelegd . Knap Jonas gij verdiend dit !!

De laatste maar zeker de beste vrouwelijke kampster van het moment is Neyens Evelyn die spijtig genoeg haar finale moest staken wegens verroken gewrichtsbanden in haar voet . Maar Evelyn behaalde goud - 55 kg  en zilver - 60 kg en dat op dit niveau is uitstekend !!

Zo behaalde Contact Karate Beveren op deze World Cup 2 gouden 2 zilveren en 3 bronzen medailles we staan nog steeds op het hoogste schavotje met onze fantastische club .

Coach Marc De Block