Trainingen
Waar

Jeugd

Woensdag  18u - 19u

Vrijdag       18u - 19u

 

Volwassenen

Woensdag 19u - 21u

Vrjdag        19u - 21u

 

Sporthal Beveren

Klapperstraat ...

9120 BEVEREN

Irish Open  Dublin - Ierland 2008

Op vrijdag vertrokken 14 kampers en hun coachen richting Dublin Ierland , dit prestigieuze tornooi dat plaats vind in het district Talach is het grootste Semi en Light contact tornooi van Ierland met ruim 2500 kampers uit 30 landen .

 

 

 

 

 

 

PLAATS : Dublin Ierland

DATUM :  29 feb - 3 ma 2008

TORNOOI :IRISH OPEN

FEDERATIE : WAKO  

      

 

 

 

De Clippeleir Katinka  3é plaats Bronzen Medaille

Truyman Tina   3é plaats Bronzen Medaille

Neyens Evelyn  3é plaats Bronzen Medaille    

De Maeyer Davy  2é plaats Zilveren Medaille  

Goijens Wietse   1é plaats Gouden Medaille

De Clippeleir Katinka  1é plaats Gouden Medaille

Ramael Nick   1é plaats Gouden Medaille

 

Deden nog mee Lebon Kiandro, Neyens Bryan,De Backer Wout, Maes Sopia, Van Hoyweghen Bjorn, Van Hove Youri, Praet Vicky

 

De opener werd wederom ingezet met de 10 jarigen Katinka en Kiandro . Kiandro verloor in zijn zware reeks in de kwart finale met het kleinste verschil  9 – 8 , Kiandro verloor hier van de latere winnaar in deze reeks wat toch wel mooi gedaan is voor zijn eerste nationaal optreden.

Katinka deed mee in de beginners reeks witte en gele gordel en deed dit uitstekend met een 1é plaats in de hogere reeks groene en blauwe gordels, wat toch nog wel hoog is voor haar leeftijd en de tijd dat ze traint werd ze ook nog verdienstelijk 3é , knap gedaan Katinka !!

 Dan was er Davy De Maeyer en Van Hoyweghen Bjorn die ook in 2 reeksen waren ingeschreven groene en blauwe gordels en de hoogste categorie bruine en zwarte gordels Bjorn ging aanvankelijk vrij vlot door in beide reeksen maar sneuvelde in beide in de ¼ finales wat toch wel spijtig was . Ook Davy ging goed door in de groene en blauwe gordels en eindigde zelfs met een fantastische 2é plaats .

 Wietse Goijens ,Wout De Backer , Nick Ramael en Neyens Brian deden mee in de groene en blauwe gordels Nick en Wout sneuvelden in de ¼ finales en Brian de jongste uit de reeks in de 1/8  finales , maar Wietse vocht zich verbeten door tot in de finales die hij overtuigend won wederom een pracht prestatie . Laten we toch niet de mooie prestaties van Wout en Brian vergeten .

Nick , Wout  en Wietse deden ook nog mee bij de Bruine en zwarte gordels en bereikten de ¼ finales enkel Nick wist door te stoten tot in de finales en won deze nog ook knap gedaan en wederom een topprestatie van Contact Karate Beveren .

 Dan waren er Maes Sophia , Truyman Tina en Neyens Evelyn die bij groen en blauw meededen ,Tina en Sophia werden direct uitgeschakeld door twee slechte refs die duidelijk thuis voordeel floten wat toch niet zou mogen op zo ´n tornooi maar ja wat doe je hiertegen . Enkel Evelyn die stilaan naar oude niveau is aan het terugkeren wist zich door te knokken tot in de halve finales waar ze van de reekswinnaar verloor knap gedaan Evelyn !!

Maar onze meisjes deden ook mee met bruine en zwarte gordels en dat lag hen beter met nieuwe refs erbij konden ze zelfs alle 3 doorstoten tot in de ¼ finales enkel Tina kon nog een ronde verder en werd mooi 3é . En dit bij de Zwarte gordels knap gedaan meisjes.

Dan waren er onze volwassenen met Youri Van Hove die zich op zaterdag in de Grandchampion tot bij de laatste 16 wist te plaatsen en dan verloor van de Grandchampion winnaar Raymond Daniels knappe prestatie Youri er waren ruim 170 deelnemers . In zijn reeksen op zondag trof hij telkens een topper van formaat maar Youri wist zich prima te verdedigen .

 Praet Vicky die was afgereist met gekneusde ribben wist zich in de Grandchampion tot bij de laatste 16 te knokken waar ze dan verloor . In de reeksen bruine en zwarte gordels – 65 en + 65 kg  was de pijn de grote spelbreker en Vicky moest na verscheidene gewonnen wedstrijden de strijd staken door de pijn .

Van Gysel Nannouch was de laatste deelnemer, Nannouch was in de Grandchampion reeks toch wel een beetje te licht en kon zich niet doorzetten maar deed hier wel een pak ervaring op . In de reeksen bij bruine en zwarte gordels ging Nannouch tot bij de laatste 8 en verloor dan van de latere reekswinnaar knap gedaan Nannouch .

Bij de blauwe banden was het gewichtsverschil de grote boosdoener maar niettemin liet Nannouch mooie dingen zien .

En zo was de eindbalans voor Contact Karate Beveren 3 gouden , 1 zilveren en 3 bronzen medailles wat toch niet slecht is .

 

Coach

De Block Marc