Trainingen
Waar

Jeugd

Woensdag  18u - 19u

Vrijdag       18u - 19u

 

Volwassenen

Woensdag 19u - 21u

Vrjdag        19u - 21u

 

Sporthal Beveren

Klapperstraat ...

9120 BEVEREN

Irish Open   Dublin - Ireland 2009

Van vrijdag tot maandag ging Contact Karate Beveren  met 12 kampers richting Dublin Ierland om aldaar deel te nemen aan het grootste Europese tornooi in Semi en Light contact.

We vertrokken omstreeks 4 uur in de ochtend richting Charleroi om daar het vliegtuig te nemen .

We hadden verscheidene weken geleden een topprestatie neergezet in Griekenland ( Athene)

en de coach was dus het nieuwe jaar goed gestart en hoopte dus op bevestiging van zijn leden.

 

 

 

 

 

PLAATS : Dublin Ierland

DATUM  : 13 - 16 maart 2009

NAAM : Irish Open

FEDERATIE : WAKO IRELAND

 

GOYENS WIETSE    3é plaats Bronzen Medaille

VAN DAMME RAF   3é plaats Bronzen Medaille

DE MAEYER DAVY    3é plaats Bronzen Medaille

DE BACKER WOUT   2é plaats Zilveren Medaille juniors  3é plaats Bronzen Medaille  Black Belts seniors 3é plaats Bronzen Medaille  BB-165 

DE CLIPPELEIR KATINKA     2é - 3é plaats Bronzen Medaille cadets

NOBELS EVELYN       2é plaats Zilveren Medaille

VAN HOYWEGHEN BJORN      1é plaats Gouden Medaille  green-blue seniors - 80 kg

POPPE JOYCE      1é plaats Gouden Medaille

RAMAEL NICK      1é plaats Gouden Medaille

NEYENS EVELYN      1é plaats Gouden Medaille   juniors -  1é plaats Gouden Medaille  green-blue seniors

 

 

Op vrijdag deden we met onze 16 en 17 jarigen en zelfs één 14 jarige deel aan de Teamfight tegen alle grenomeerde teams die er waren . We trokken direct de uiteindelijk verliezende finalist maar onze jongens deden toch hun best tegen deze overmacht met een zéér sterke kamp van Van Hove Youri tegen Zsolt Moradi en van Bjorn Van Hoyweghen tegen Tamas Imre , maar de grootste verrassing kwam van ons kleinste meisje Evelyn Neyens die de gerenomeerde Europese en Werelkampioene Zsofia Minda in haar macht had en uiteindelijk had moeten winnen maar het was net niet , toch een knappe prestatie van Evelyn.

Op zaterdag waren er alle heren reeksen Black Belts en hierin vielen de prestaties van Ramael Nick en De Backer Wout in het oog , onze jongens lieten zien dat ze bijna klaar zijn voor het werk op het hoogste schavotje !Maar de beste prestatie kwam hierin toch van Goijens Wietse die een bronzen medaille wist te behalen met vier overwinningen op rij en 1 verlies partij werd Wietse mooi derde !!

Voor Van Hove Youri en Van Acker Lesley werd het een tegenstellende partij met de falende refs in de hoofdrol bij Youri !!

Poppe Joyce en Katinka De Clippeleir mochten de spits afbijten samen met onze beginners Nobels Eveline en Van Damme Raf 

Joyce min 145 cm kampte vrij sterk en won haar reeks dus goud voor Joyce  ook Nobels Eveline behaalde goud ze deed dit in de reeks + 165 cm beginners , De Clippeleir Katinka deed mee bij de gevorderden en bij de Black Belts min 145 cm en in de laatste werd ze knap 3 de en bij de gevorderden werd ze mooi 2 de . Van Damme Raf min 165 cm beginners startte sterk en geraakte tot in de halve finale waar hij verloor van een Amerikaan , Raf werd toch nog mooi 3 de .

Dan was het de beurt aan Evelyn Neyens die zich ook in 2 reeksen had ingeschreven min 165 cm gevorderden en Black Belts . Evelyn moest hiervoor 11 maal na elkaar van de ene tatami naar de andere maar ze wist telkens het laken naar zich toe te halen tot grote bewondering van de omstaanders , Evelyn werd op verbazingwekkende manier winnaar in beide reeksen dus 2 maal goud voor Evelyn !! Knappe prestatie van een 14 jarig meisje .

Dan waren er De Backer Wout en Ramael Nick die zich ook bij gevorderden en Black Belts hadden ingeschreven en dit in de min 165 cm . Nick had pech gehad bij de black belts met de refs maar maakte dit ruimschoots goed bij de gevorderden met een overwinning en goud dus voor Nick,  in deze sterk bezette reeks was de finale Nick tegen Wout die dus zilver behaalde , maar Wout pakte bij de Black Belts ook nog eens zilver wat de zaak helemaal kompleet maakte in deze reeksen.

Dan was er De Maeyer Davy die na een moeilijke openingskamp zich doorknokte tot in de halve finale waar hij na verlengingen de ze partij verloor en  mooi derde werd in de reeks min 70 kg men  gevorderden.

Ook Van hoyweghen Bjorn  min 80 kg gevorderden behaalde op verbluffende wijze het goud, met zeer sterke en overtuigende overwinningen .

De Coach

De Block Marc