Trainingen
Waar

Jeugd

Woensdag  18u - 19u

Vrijdag       18u - 19u

 

Volwassenen

Woensdag 19u - 21u

Vrjdag        19u - 21u

 

Sporthal Beveren

Klapperstraat ...

9120 BEVEREN

Irish open  Dublin  - Ierland 2010

Van vrijdag 5 tot en met maandag 8 maart vond er te Dublin het grootste kickboks tornooi ter wereld plaats .

De deelnemers kwamen uit meer dan 40 landen en de opkomst was 2380 inschrijvingen voor Semi, Light en Full contact .

Uit België waren 3 clubs afgezakt om aldaar deel te nemen , voor Contact Karate Beveren was de buit wederom fenomenaal groot met 8 bronzen 1 zilveren en 2 gouden medailles kon het voor de zoveelste maal niet beter zijn .

 

 

 

 

 

 

TORNOOI : Irish Open 

PLAATS : Dublin Ierland

DATUM : 5-8 maart 2010

FEDERATIE : WAKO

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

POPPE JOYCE 3é plaats bronzen medaille 

GOIJENS WIETSE 3é  plaats bronzen medaille 

RAMAEL NICK 3é  plaats bronzen medaille  - 70 kg adults blue

VAN HOYWEGHEN BJORN 3é plaats bronzen medaille  -84 kg black belt

DE BACKER WOUT 2é plaats zilveren medaille - 70 kg adults blue / 3é plaats bronzen medaille  - 57 kg black belt junior

VAN DAMME RAF 1é plaats gouden medaille - 165 cm / 3é plaats bronzen medaille + 165 cm

NEYENS EVELYN 1é plaats  - 165 cm blue / 3é plaats bronzen medaille - 165 cm Black Belt

 

Bij de Black Belts was er brons voor De Backer Wout en Goijens Wietse - 57 kg en voor Van Hoyweghen Bjorn - 84 kg dit waren 3 bronzen medailles in reeksen waar tussen de 40 en 86 deelnemers per gewichtscategorie waren dit is een zéér goed resultaat wetende dat de jongens nog juniors zijn of juist senior .

Bij de beginners was de buit ook al niet slecht met Van Damme Raf die in de reeks + 165 cm bij de wit - gele banden goud behaalde en bij de groen blauwe banden ook nog eens brons meenam , ook Van Den Brande Joyce was een beginner - 165 cm meisjes. Joyce was al meteen goed voor brons en er zat duidelijk meer in maar de refs hadden de mooie side kick van Joyce niet gezien en gaven het punt aan de tegenpartij. Dan was er ook Neyens Evelyn die bij de gevorderden - 165 cm op een mooie wijze goud behaalde en bij de Black Belts was bestolen voor de finale door 2 Ierse refs ten voordele van een Ierse kampster , spijtig dat dit op dergelijk niveau gebeurt . Toch mooi brons voor Evelyn .Ook Poppe Joyce behaalde brons bij de gevorderden - 145 cm maar ook hier was er een blunder naar mijn mening van de refs .

Bij de groen blauwe gordels( gevorderden ) heren was er zilver voor De Backer Wout - 70 kg en voor Ramael Nick was er brons .

In de reeks Grandchampion dames wist Evelyn nog 15 jaar door te stoten tot in de 1/4 finale wat toch fantastisch is wetende dat er 64 deelnemers waren .

Bij de heren Grandchampion wisten Goijens Wietse en Van Hove Youri het verst te geraken namelijk 3 ronden verder hier waren 146 deelnemers voor de Open reeks .

Verder deden nog mee Van Hove Youri , De Clippeleir Katinka en Daems Noël beiden deden uitstekend mee in hun reeks maar verloren juist voor er medailles te rapen werden maar behaalden toch de 1/4 finale wat toch wel fantastisch is op dergelijk niveau !!

Ook onze refs Van der Venne Kenny en Staut Ray deden wat van hen verwacht, werd en kregen duidelijk goede punten voor hun optreden !!

Als coach kan ik voor de zoveelste maal gelukkig zijn op Contact Karate Beveren die toch wel een ambassadeur is voor onze gemeente Beveren !!

Coach 

De Block Marc