Trainingen
Waar

Jeugd

Woensdag  18u - 19u

Vrijdag       18u - 19u

 

Volwassenen

Woensdag 19u - 21u

Vrjdag        19u - 21u

 

Sporthal Beveren

Klapperstraat ...

9120 BEVEREN

Irish Open Dublin - Ierland 2017

IRISH OPEN WERELDPRESTATIE VAN NEYENS EVELYN

 

Op vrijdag  3 maart vertrok Contact Karate Beveren met 21 ouders en kampers naar de Irish Open er waren meer dan 4200 inschrijvingen uit 37 landen wat toch een ongelooflijk aantal is .

 

Neyens Evelyn is de onbetwiste nummer 1 in de wereld ze won op het werelds grootste kickbokstornooi de grandchampion en dit voor de 2 de maal een ongelooflijke prestatie . Daarnaast wist ze ook nog met Poppe Joyce en de Engelse Gemma Upfold het team event voor vrouwen te winnen . Knap gedaan Evelyn en ook proficiat aan Joyce .

 

Ook Chaymae Kadi - 70 kg heeft een fantastische prestatie neergezet om als 17 jarige bij de seniors light Contact een bronzen medaille weg te kapen .

 

Dan was er De Coninck Maite die op haar 2 de tornooi een gouden medaille wist te pakken prachtig gedaan Maite, dit was ook het geval voor Wong Femke die ook mooie partijen kampte en een bronzen medaille wist te veroveren. Ook Apers Alyssia onze kleinste spruit van 7 kon beslag leggen op een bronzen medaille

 

Onze andere leden deden het ook prima met misschien niet allemaal een medaille maar ze zetten wel heel mooie prestaties neer wat hoopvol is voor de toekomst , Van Hoof Joran , Rondas Amani , Maes Senne , Gyselinck Jason en Brusseel Emelie . Proficiat aan iedereen ook onze refs mogen we niet vergeten want zij stonden 3 dagen bijna elke dag 10 uur op de tatami . Gyselinck Freddy , Verley Joyce en Staut Ray.

 

Coach

De Block Marc