Trainingen
Waar

Jeugd

Woensdag  18u - 19u

Vrijdag       18u - 19u

 

Volwassenen

Woensdag 19u - 21u

Vrjdag        19u - 21u

 

Sporthal Beveren

Klapperstraat ...

9120 BEVEREN

Judgement Day 2011

Op zaterdagmorgen trok CK Beveren met 10 kampers van diverse leeftijden richting Sheffield Groot Brittanië . Wij zaten in de sporthal vlak naast het Wereldkampioenschap Snooker dat daar ook plaats vond .

Het tornooi was van een goed niveau maar onze club is na de Austrian Classics van 14 dagen geleden wel wat gewoon en dat was dan ook te zien in de medaillewinst die voor de zoveelste maal op rij fenomenaal was .

Het is enkel spijtig dat het zo weining weerklank vind binnen onze gemeente , want eerlijk gezegd is onze club al vele jaren op rij één van de beste clubs van de gemeente kwa medaillewinst  wie doet ons dit na en dit telkens op internationale tornooien !!

Contact Karate Beveren was met 10 deelnemers en 5 daarvan hadden zich in 2 reeksen ingeschreven . Want als je zo ver gaat doe je als het goed uitkomt in 2 reeksen mee om de internationale ervaring op te doen .

Het was dus wederom een topper met 7 maal goud 

Poppe Joyce – 37 en – 42 kg Younger Cadets ,  Van Den Brande Joyce – 55 kg Older Cadets , De Maeyer Danté – 42 kg older cadets , De Backer Wout – 57 kg juniors en Black belts en Ramael Nick – 69 kg Black Belts .

Zilver was er voor 

Ramael Nick – 63 kg juniors , en Goijens Wietse die telkens na een loodzwaar parcours een clubgenoot tegenkwam en telkens zilver behaalde in – 63 en – 69 kg Black Belts .

Tenslotte was er het brons voor  De Clippeleir Katinka – 42 en – 46 kg older Cadets , Huyghe Arwen – 65 kg Older Cadets en als laatste De Beule Sam- 74 kg Black Belts

En dan was er nog een prestatie van Chief referee Staut Ray .

Ik was wederom een zéér gelukkig mens met al dit edelmetaal dat we terug mee huiswaarts nemen .

Coach De Block Marc