Trainingen
Waar

Jeugd

Woensdag  18u - 19u

Vrijdag       18u - 19u

 

Volwassenen

Woensdag 19u - 21u

Vrjdag        19u - 21u

 

Sporthal Beveren

Klapperstraat ...

9120 BEVEREN

Midlands open  Birmingham  -Groot Brittanië 2007

Afgelopen weekend was onze club aan de slag in Groot Brittanië meer bepaald in Southbridge een stad van het grote Birmingham. En dit in Christal Leisure Center, de opkomst was  zéér goed en het werd al vrij duidelijk dat je goed in vorm moest zijn om hier iets weg te halen . We waren met 13 kampers afgereisd, normaal zou dat wel iets meer geweest zijn maar de examens strooiden bij sommige kampers nog roet in het eten en konden niet mee .

Sommige van onze kampers waren s´nachts vertrokken omdat zij maandag examens hadden en dan konden ze in Herenthout ook nog meedoen aan de Open Belgische kampioenschappen , straffe gasten die van Contact Karate Beveren en dan nog goede resultaten op school en het kan niet meer stuk .

De resultaten waren niet slecht maar niet zoals vorig jaar dat was een topper met enkel eerste plaatsen.

 

 

 

 

 

 

PLAATS : Birmingham GB

DATUM :  24 juni 2007

TORNOOI :  Midlands Open

FEDERATIE : WAKO GB

 

 

 

Van Acker Lesley    7 - 5    8 - 0    3 - 10    3 é plaats  Bronzen medaille

Truyman Tina   vrij    8 - 2     6 - 7    3 é  plaats  Bronzen medaille

Van Hoyweghen Bjorn    8 - 57     - 1     4 - 5    3 é  plaats  Bronzen medaille

Maes Sophia    3 - 1    7 - 5     3 - 7    2 é  plaats  Zilveren medaille

Goijens Wietse    10 - 2     6 - 0    6 - 0    3 - 4    2 é  plaats  Zilveren medaille

De Clippeleir Katinka    7 - 1     8 - 0     1 é  plaats  Gouden medaille

Ramael Jill    5 - 4    4  - 2     1 é plaats  Gouden medaille

Van Gysel Nannouch    8 - 4    7 - 1     1 é plaats  Gouden medaille

 

Goud was er dit jaar voor De Clippeleir Katinka die knap won en ook al goud haalde in Herenthout dus een dubbelslag fantastisch gedaan Katinka.

      

Ook Ramael Jill wist knap goud weg te halen maar moest daarvoor wel het onderste uit de kan halen maar Jill moet blijkbaar eerst wat incasseren om dan op toeren te geraken en te winnen.

   

Het laatste goud was alweer voor een meisje met name Van Gysel Nanouch die vrij vlot tot in de finale geraakte en die dan nog won ook pure klasse !!

 

Zilver was weggelegd voor Goijens Wietse die na een loodzwaar parkoer de finale op een schandalige manier verloor want voor mij was Wietse de winnaar maar de refs beslisten er anders over en Wietse verloor na verlengingen in het beslissende punt de finale .

 

Ook Maes Sophia wist in haar reeks door te stoten tot in de finale maar botste daar op een zéér sterke Ierse maar toch een knappe prestatie op dit niveau .

 

Er was ook nog brons voor Van Acker Lesley die stilaan naar zijn oude niveau begint toe te groeien !!

 

Ook Truyman Tina behaalde in een te zware reeks voor haar een knappe derde plaats , mooie prestatie voor Tina die er steeds als een leeuwin invliegt en wint , maar nu met slechts met 1 luttel puntje de finale  werd ontnomen maar knap gedaan Tina .

    

Voor Van Hoyweghen Bjorn was er ook brons weggelegd en dit in de hoogste jongeren categorie , Bjorn was te moe van de nachtelijke reis om na 3 winnende partijen nog verder door te stoten naar de finale al was het ook weeral met maar 1 puntje verschil dat Bjorn verloor.

 

Er deden verder nog mee Beck Brian , Neyens Brian , Ramael Nick , De Backer Wout , Neyens Evelyn en Daems Noël .

We hadden ook nog een gast meegedaan uit Duisland met name de vriend van onze Van Gysel Nanouch , Christian Welker deze deed mee in 2 reeksen - 70 en - 75 kg en hij wist deze beide te winnen met enkele fraaie gevechten knap gedaan Christian !!

 

Ook onze Ray was weer van de partij met alweer een knal prestatie , knap gedaan Ray !!

 

De Coach

De Block Marc