Trainingen

Jeugd

Woensdag  18u - 19u

Vrijdag       18u - 19u

 

Volwassenen

Woensdag 19u - 21u

Vrjdag        19u - 21u

 

Waar

Sporthal Beveren

Klapperstraat ...

9120 BEVEREN

Open German  Berlijn - Duitsland 2007

Open Duitse kampioenschappen van WAKO waren voor onze club wederom een schot in de roos met 4 gouden  2 zilveren en 3 bronzen medailles en dit in het Semi Contact .

Het treffen was in Sporthal Schöneberg in hartje Berlijn en de temperatuur in de zaal liep al vrij snel op naar de 35 ° C en iedereen wist dat het héél zwaar zou worden om telkens  2 x 2 minuten te vechten .

De opkomst was niet zoals bij de Austrian Classics van afgelopen weekeind maar de kwaliteit was zeker aanwezig en dat is het belangrijkste .

 

 

 

 

PLAATS : Berlijn - Duitsland

Datum : 14 april 2007

TORNOOI :  Open  German

FEDERATIE : WAKO Duitsland 

 

 

 

 

 

 

 

 

Truyman Tina   6 - 5   17 - 13    6 - 17    3 é  Plaats Bronzen Medaille

Van Hove Youri    12 - 7     6 - 9     3 é  Plaats Bronzen Medaille

Hennissen Bert   vrij     13 - 4      7 - 8    3 é  Plaats Bronzen Medaille

Ramael Nick    15 - 5    12 - 6     4 - 7    2 é  Plaats Zilveren Medaille

Praet Vicky    vrij    11 - 3     6 - 10    2 é  Plaats Zilveren Medaille

De Backer Wout    9 - 3     8 - 0   11 - 0     7 - 4   1 é  Plaats Gouden Medaille

Baert Kurt    12 - 8    10 - 4     17 - 14    1 é  Plaats Gouden Medaille

Van Hoyweghen Bjorn    10 - 9     10 - 0     7 - 5    1 é  Plaats Gouden Medaille

Van Gysel Nannouch    vrij      11 - 3     1 é  Plaats Gouden Medaille

De Backer Wout was de eerste die goud pakte tegen Ramael Nick die dan weer het eerste zilver binnenhaalde voor Contact Karate Beveren, beide gingen vlot door hun reeks om dan de finale onder elkaar uit te vechten .

 Dan kwamen onze jongste dames in actie en Truyman Tina pakte in haar eerste groot optreden direct brons , knap gedaan Tina. Zij stond haar eerste partij met 5 – 1 achter en wist de sterke Duitse op 25 seconden gewoon op achterstand te zetten en uiteindelijk te winnen met 6 – 5 , dit was mogelijk doordat Tina over een zéér sterke uithouding beschikte en de Duitse volkomen leeg geblust was !!

 Dan was Björn Van Hoyweghen in actie die enkele fraaie dingen liet zien, en bewees op de goede weg te zijn, Björn pakte tegen een boomlange Ier na een spannende finale het goud met 7 – 5 .

 Hennissen Bert pas terug na een maandenlange polblessure wist zich ook met brons te verzekeren in de – 63 kg klasse, en er zat nog meer in want Bert verloor met 1 puntje zijn halve finale 7 – 8 .

 Dan terug naar de dames met als eerste Van Gysel Nanouch die vol vertrouwen uit de Austrian Classics was gekomen en dit hier gewoon bewees door haar finale  met 11 – 3 te winnen . 

 En dan was het aan Praet Vicky die al een aantal dagen sukkelde met een geblesseerde knie maar toch wou aantreden en dit met succes want Vicky knokte zich naar de finale waar zij  wel door omstandigheden  met de knie zich moest gewonnen geven van een sterke Duitse 10 – 6 . Maar Vicky zou zeker verder zijn geraakt indien zij geen kwetsuur had gehad .

Dan was Youri Van Hove aan de beurt die weer een sterke prestatie neerzette en won van een sterke Oostenrijker met 12 – 7 maar in de halve finale was Youri net niet sterk genoeg van Tobias Weiss en verloor met  6 – 9 . Youri pakte mooi brons in de – 79 kg klasse .

 De laatste was Baert Kurt die in de voorrondes weer prachtige liet zien waar alle toeschouwers met bewondering naar keken, Kurt pakte in de – 79 kg reeks het goud tegen Tobias Weiss , hij won met 17 – 14 .

Ook onze nog jonge referee Staut Ray werd gelauwerd om zijn sterke optreden op scheidsrechter niveau waarvoor hartelijk proficiat Ray !!

 Zo liet Beveren zich weer niet onbetuigd op een tornooi waar ruim 400 kampers aanwezig waren in het Semi Contact  uit meer dan 70 clubs .

 

 

De Coach 

De Block Marc