Trainingen
Waar

Jeugd

Woensdag  18u - 19u

Vrijdag       18u - 19u

 

Volwassenen

Woensdag 19u - 21u

Vrjdag        19u - 21u

 

Sporthal Beveren

Klapperstraat ...

9120 BEVEREN

Open German Lünen - Duitsland 2009

Op zaterdag 16 mei vond in het Duitse Lünen  de open Duitse Kampioenschappen plaats .De opkomst was redelijk goed en onze prestaties waren zelfs uitstekend .

 

 

 

 

 

NAAM : OPEN GERMAN 2009

DATUM : 15 -17 mei 2009

PLAATS : Ebern Duitsland

FEDRATIE : WAKO Germany

 

 

 

 

 

SMET CHARLOTTE    3é plaats Bronzen Medaille

DE BACKER WOUT      3é plaats Bronzen Medaille

VAN GYSEL NANNOUCHE     3é plaats Bronzen Medaille

POPPE JOYCE    2é plaats Zilveren Medaille

GOIJENS WIETSE    2é plaats Zilveren Medaille

RAMAEL NICK    2é plaats Zilveren Medaille

VAN HOVE YOURI    2é plaats Zilveren Medaille

DE CLIPPELEIR KATINKA     1é plaats Gouden Medaille

NEYENS EVELYN    1é plaats Gouden Medaille

 Er was goud voor De Clippeleir Katinka – 145 cm die met groot gemak haar reeks domineerde en haar finale zelfs won met 13 – 3  , Evelyn Neyens - 165 cm was wederom ongenaakbaar met enkele fraaie staaltjes van haar rijke arsenaal aan trappen en stoten . Evelyn wist haar finale te winnen tegen de 2 jaar oudere Duitse met 15 - 10.

 Zilver werd er behaald door Poppe Joyce die eindelijk de overwinning verdiende daar ze 2 ronden achter haar tegenstandster moest aanhollen  maar ja het is niet altijd eerlijk en de beste wint niet altijd, dit was ook voor Nick Ramael het geval die door het falen van een ref zijn finale – 63 kg juniors verloor met 12 - 11. Goyens Wietse – 63 kg heren was ook in sterke doen maar hij moest de finale toch nipt overlaten aan een andere Belgische kamper 11 – 13 die ook de finale wist te bereiken . Van Hove Youri – 84 kg was ook al sterk in zijn reeks, ook Youri bereikte de finale die ook hij nipt verloor met 10 – 12 tegen een vice wereldkampioen in deze reeks knap gedaan voor Youri die een prachtige driepunter maakte dit is een gesprongen trap op het hoofd van de tegenstander knap gedaan van Youri.

 Tenslotte was er nog brons voor Charlotte Smet – 155 cm die de kleinste en jongste was in haar reeks maar toch sterk doorging tot in de halve finale waar ze haar meerdere moest erkennen in de grotere en oudere deelneemster. Ook De Backer Wout – 63 kg juniors wist brons te behalen , Wout die in de voor rondes  verscheidene mooie gesprongen technieken liet zien onder luid applaus van de om staanders uiteraard, moest toch zijn meerdere erkennen in de halve finales . Tenslotte was er nog Van Gysel Nannouch – 50 kg dames die haar voor rondes overtuigend won maar in de halve finale verloor van de latere reekswinnaar .

 

Coach

Marc De Block