Trainingen
Waar

Jeugd

Woensdag  18u - 19u

Vrijdag       18u - 19u

 

Volwassenen

Woensdag 19u - 21u

Vrjdag        19u - 21u

 

Sporthal Beveren

Klapperstraat ...

9120 BEVEREN

Open dutch 2009

Op zaterdag 25 april vond de Open Nederlandse kampioenschappen plaats in Amstelveen Nederland . Er waren 7 landen aanwezig maar de opkomst was gezien de tijd van het jaar niet zo hoog .

Maar er was wel degelijk kwaliteit en dat maakte van het tornooi toch nog de moeite waard om aan deel te nemen .

De organisatoren hadden hun uiterste best gedaan om zoveel mogelijk inschrijvingen te hebben voor hun tornooi , maar soms is de data gezien de vele tornooien moeilijk om te kiezen .

Wij hebben het met onze club niet aan ons hart laten komen , en alle meegereisde kampers kampers lieten zich van hun beste zijde zien met puike prestaties als eindresultaat.

 

 

 

 

NAAM : OPEN DUTCH 2009

DATUM : 25 april 2009

PLAATS : Amstelveen Nederland

FEDERATIE : WAKO Nederland

 

MAES SOPHIA    3é plaats Bronzen Medaille

TRUYMAN TINA     2é  plaats Zilveren Medaille   -50 kg     3é plaats Bronzen Medaille  - 55 kg

NOBELS EVELYN     2é  plaats Zilveren Medaille

MERVAILLE CIANA     2é  plaats Zilveren Medaille

GOYENS WIETSE       2é  plaats Zilveren Medaille     senior- 57 kg     3é plaats Bronzen Medaille  SENIOR - 63 kg

SANTON KEVIN       1é  plaats Gouden Medaille - 79 kg

DE BACKER WOUT   1é  plaats Gouden Medaille

VAN HOVE YOURI    1é  plaats Gouden Medaille  - 84 + 84 seniors  1é  plaats Gouden Medaille grandchampion - 1é teamfight

VAN HOYWEGHEN BJORN 1é  plaats Gouden Medaille  juniors  3é plaats Bronzen Medaille  seniors 1é  plaats Gouden Medaille teamfight

RAMAEL NICK   2é  plaats Zilveren Medaille   juniors  1é  plaats Gouden Medaille seniors

NEYENS EVELYN    1é  plaats Gouden Medaille cadets  1é  plaats Gouden Medaille juniors

MARIS LISA     1é  plaats Gouden Medaille

  

Goud was er dus voor ,

Evelyn Neyens in de reeks - 55 kg en dit bij de youger Cadets de juniors en zelfs bij de seniors dus 3 gouden plakken voor gouden Evelyn . 

Maris Lisa deed bij de younger cadets - 60 kg mee en behaalde ook een gouden plak . 

De Backer Wout behaalde ook al goud in de - 57 kg juniors ,  

Nick Ramael behaalde goud bij de seniors - 63 kg , 

Van Hoyweghen Bjorn behaalde in de - 79 kg juniors 

Santon Kevin had goud in de - 79 kg seniors , Kevin behhalde hierin één van zijn mooiste overwinningen met de meervoudige Europese en Wereldkampioen WAKO Morten Spissoy van Noorwegen te verslaan , Pracht prestatie van Kevin die hiermee zijn visitekaartje op het hoogste niveau heeft meegegeven .

En Youri Van Hove had zich bekroond met 2 gouden plakken in de - en + 84 kg reeksen seniors prachtig gedaan Youri !

Zilver was er voor ,

Nobels Evelyn - 60 kg older cadets Evelyn die nog maar pas wedstrijden doet is aan een uitstekende reeks overwinningen bezig.

Hetzelfde is het voor Mervaillie Ciana die ook al zilver wist te veroveren .

Nick Ramael greep bij de juniors - 63 kg net naast goud , Nick had dan ook al 3 partijen van 2 x 2 minuten na elkaar achter de rug en was niet meer zo fris wat op dit niveau wel nodig is .

Maes Sophia behaalde zilver in de - 50 kg reeks juniors .

Truyman Tina die na 2 maanden inactief te zijn geweest terug deelnam behaalde een zilveren medaille in de - 55 kg reeks juniors.

Goijens Wietse die ook al een maand niet meer had getraind wegens schoolverplichtingen behaalde nog een mooie zilveren medaille in de - 63 kg klasse seniors.

Tenslotte was er nog brons voor ,

Truyman Tina - 50 kg juniors 

Goijens Wietse - 57 kg seniors

Maes Sophia - -55 kg juniors

Van Hoyweghen Bjorn - 79 kg seniors , Bjorn verloor Van de gerenomeerde Noorse kamper Morten Spissoy maar Bjorn die pas 18 is liet zien dat hij binnen enkele jaren een geducht tegenstander zal zijn voor alle kampers uit zijn reeks !!

 

In de Grandchampion was Contact Karate Beveren ongelooflijk sterk met 4 kampers in de 1/4 finale Bjorn Van Hoyweghen , Wietse Goijens, Van Hove Youri en Santon Kevin . Uiteindelijk was de finale Kevin tegen Youri en de buit voor Contact Karate Beveren was meer dan binnen !! Maar dan was er een accidentje met Kevin die pas na het begin van de partij zijn voet omsloeg met gescheurde kruisbanden tot gevolg , hierdoor was Youri de uiteindelijk winnaar . Het prijzengeld hebben ze wel op een toffe manier onder elkaar verdeeld wat toch wel vrij genereus was van Youri . Knap jongens 4 man in de kwartfinales nooit gezien !!

Dan was er ook nog de teamfight en doordat Kevin was uitgevallen moest de Coach op zoek naar een vervanger voor de sterk presterende Kevin Santon . Wietse Goijens kreeg de loodzware taak om Kevin te vervangen en hij deed dat met bravoure . Naast Wietse deed ook nog Bjorn Van Hoyweghen en Van Hove Youri nog mee in het team van Contact Karate Beveren !!

De openingspartij waar alle punten worden samengeteld van de 3 kampers was tegen een Duits team onze jongens deden het héél sterk en wonnen met 19 - 13 , dan was er een team uit Amsterdam Black Eagle maar ook zij konden ons op geen moment bedreigen en gingen dan ook met 21 - 8 den boot in , en zo waren we in de finale tegen de thuis ploeg uit Amstelveen team Yokoso  hier ging het ook al vrij goed met een eindscore van 20 - 9 . En zo waren onze jongens winnaar van het teamfight .

Zo was de eindbalans voor de zoveelste maal fenomenaal voor onze club met 10 gouden  6 zilveren en 5 bronzen medailles daarnaast ook nog winnaar van de grandchampion en het mannen teamfight .

Prachtige prestatie van alle leden ook onze refs werden gelauwerd Staut Ray en Vermeire Dennis.

 

Coach

De Block Marc