Trainingen
Waar

Jeugd

Woensdag  18u - 19u

Vrijdag       18u - 19u

 

Volwassenen

Woensdag 19u - 21u

Vrjdag        19u - 21u

 

Sporthal Beveren

Klapperstraat ...

9120 BEVEREN

Pointfightincup 2014

Afgelopen weekend was onze club aanwezig op de pointfighting cup in Milaan , en deden het daar zéér sterk . Er waren voor het pointfighting meer dan 500 deelnemers uit 18 landen.

Onze club kwam in actie met 7 deelnemers die zich allen in 2 reeksen hadden ingeschreven.

Het resultaat was zeer goed met 2 gouden 1 zilveren en 5 bronzen medailles  .

Contact Karate Beveren was de enige vertegenwoordiger voor België ! 

Poppe Joyce kwam uit in de - 50 kg older cadets , ze deed het daar ronde na ronde beter en in de finale stond er ook al geen maat op Joyce die ze vrij gemakkelijk won en onze eerste gouden medaille mocht binnenrijven in haar andere reeks -55 kg werd het niks voor Joyce . 

Katinka De Clippeleir werd bij de juniors - 55 kg mooi derde, maar in haar 2de reeks juniors - 60 kg stond er op Katinka ook al geen maat op en wist ze uiteindelijk ook al zéér overtuigend haar finale te winnen en was onze 2 de gouden medaille een feit.

Lebon Kiandro was zeer sterk bij de juniors - 63 kg waar hij uiteindelijk de finale mocht vechten tegen een wereldkampioen bij WAKO Kiandro verdiende de overwinning maar het mocht niet zijn maar hij mocht toch zéér tevreden zijn over zijn prestatie zilver op dit tornooi is heel mooi.

Neyens Evelyn vocht niet haar beste tornooi en als dan alles ook nog eens tegengaat dan wordt je uiteindelijk toch nog twee maal derde in de -55 en - 60 kg black belts seniors wat toch nog mooi is op een dergelijk tornooi .

Van Den Brande Joyce was in haar eerste reeks ook niet top maar ze wist ook al een bronzen medaille uit de wacht te slepen wat toch zeker niet slecht is op dergelijk tornooi . Maar in haar 2 de reeks senior - 65 kg  waar ze tegen volwassenen vocht deed Joyce vrij aardig mee en liet mooie dingen zien tegen een regerend wereldkampioen in deze reeks maar Joyce kon het hoge tempo geen 2 volle ronden volhouden maar toch mooi gedaan.

Masyn Lise had een slechte dag en kon haar talenten niet bekronen met een medaille maar zoals ze zeggen is  een slechte  dag geen slecht jaar .

En dan onze grote pech vogel Huyhe Arwhen die mooi op weg was om haar reeks + 60 kg junors  te beheersen liep bij een aanval op de arm van haar tegenstandster en brak haar neus . En de wedstrijd was gedaan voor Arwhen die op dat moment met 3-0 voorstond . We hopen op een snel herstel van Arwhen.

Staut Ray had zich ook ingeschreven in de -63 kg reeks maar het was te zwaar voor Ray om op dit niveau al een medaille te behalen.

Wij hadden ook nog 2 top refs bij met De Bock Lazlo en Staut Ray die geroemd werden om hun eerlijkheid en hun professionele inzet .

Coach

De Block Marc