top of page

Dit was 2003

Bijgewerkt op: 18 feb. 2020

Ook in 2003 toonde Contact Karate Beveren zich aan de wereld.


Onze jeugdige kampers gingen in februari op het Jeugkampioenschap in Zedelgem opwarmen voor de Irish Open. Het team van Wesley De Bock, Wietse Goijens, Edwards Schepens, Glenn Van Raemdonck en

Kevin Santon wonnen er het Team Fight.

Verder maar liefst 8 keer goud (Tom Jacobs, Wesley De Bock, Glynnis Verstockt, Glenn Van Raemdonck, Christophe Van Eyken, Wietse Goijens, Pieter Schepens en Kevin Santon)

Zilver voor Edward Schepens en Michiel Claes en knap brons voor Patrice Verstockt, Gino Brack en Lazlo De Bock.


Bij de Bond IBF was het succes helemaal compleet met 7 wereldkampioenen op het WK in Den Haag. Proficiat aan de gouden medaillisten Wesley De Bock, Edward Schepens, Genn Van Raemdonck, Michael Schönberger, Vicky Praet, Bjorn Baert en Kenny Van der Venne!

 

Verder was er knap zilver voor Lazle De Bock, Michiel Claes, Steven De Block en Lesley Van Acker. Kevin Santon, Youri Van Hove, Tine Hennissen, Nicky Van Esbroeck en Kelly Gillis maakten het feestje compleet voor Beveren met hun bronzen overwinningen.


Op de Wereldkampioenschappen Jou Chuan Do 2003 herbevestigde Youri Van Hove met goud in de jeugd -69 kg-klasse 

Wesley De Bock tekende alweer voor een mooie 2e plaats en nam dus zilver mee naar huis.

Brons was er voor Glynnis Verstockt, Glenn Van Raemdonck, Edward Schepens en Bert Hennissen. 


En nog was het niet gedaan: op de WAKO Wereldkampioenschappen in Parijs waren niet minder dan 57 landen aanwezig uit 5 continenten. Ondanks dat gigantische deelnemersveld stootte onze Bjorn Baert door de finale. Bjorn eindige zéér mooi tweede en nam de verdiende zilveren medaille mee naar huis. Met deze prestatie bewijst hij dat hij aan de top staat van het kickboksen Semi Contact .


In het kader van dit WK was er ook een internationale teamfight tegen WAKO Bayern. Contact Karate Beveren won die met 6-5! Dat is een glansprestatie van onze jeugdige kampers die hiermee bewijzen dat ze op goede weg zijn.


Deelnemers voor Beveren: Wesley De Bock, Glynnis Verstockt, Patrice Verstockt, Wietse Goyens, Gino Brack, Bjorn Van Hoyweghen, Edward Schepens, Glenn Van Raemdonck, Vicky   Praet, Michael  Schönberger, Kevin Santon en Steven De Block.


De voorzitter en gans het bestuur staan dan ook pal achter al deze jongens en meisjes die elk tornooi weer met de nodige trofeeën bewijzen dat ze echte atleten zijn.

39 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Comments


bottom of page