top of page

Dit was 2004

Op de Werelkampioenschappen WAKO voor de jeugd in Marina Di Carrara lieten onze jongeren zich niet onbetuigd. Glynnis Verstockt pakte zilver en Edward Schepens, Glenn Van Raemdonck en Vicky Praet tekenden elk voor brons.


De zegetocht op het Wereldkampioenschap van Jou Chuan Do was ronduit formidabel: Bjorn Baert kroonde zich tot Grand Champion uit een straffe groep met 19 deelnemers uit 7 landen.

Maar dat was niet alles:

  • Gouden medailles voor Bjorn Baert (- 75 kg) en Kelly Gillis (+ 65 kg).

  • Zilver voor Evelyn Neyens, Patrice Verstockt, Laslo De Bock, Jens Poppe, Edward Schepens, Michel Muysers en Steven De Block.

  • Brons was er voor Patrice Verstockt, Wesley De Bock, Olivier Bries, Kevin Santon en Youri Van Hove.

  • Contact Karate Beveren (Jens Poppe, Glenn Van Raemdonck en Kevin Santon) won de teamfight per 3: opnieuw een gouden medaille! Het team van Wietse Goijens , Edward Schepens en Michael Schönberger werden ook nog knap derde, net zoals het team bij de heren met Steven De Block Steven, Youri Van Hove en Bjorn Baert.


Op het WAKO Europees Kampioenschap in Maribor (Slovenië) vocht Steven De Block zich op een vootreffelijke manier naar een bronzen medaille. Dat is meteen het bewijs dat Steven niet ver meer van de absolute top verwijderd is.

16 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Kommentare


bottom of page