Trainingen
Waar

Jeugd

Woensdag  18u - 19u

Vrijdag       18u - 19u

 

Volwassenen

Woensdag 19u - 21u

Vrjdag        19u - 21u

 

Sporthal Beveren

Klapperstraat ...

9120 BEVEREN

vlaams kampioenschap 2010

Op zaterdag vond er te Oostakker het Vlaams kampioenschap plaats de deelnemers kwamen uit verschillende federaties en het was dan wederom interessant om te zien waar we staan .

Contact Karate Beveren liet zich zoals gewoonlijk niet onbetuigd en stak er met kop en schouders bovenuit en lieten bij wijlen oogstrelende dingen zien wat je als coach toch niet ongevoelig laat .

Er waren in totaal 30 categorieën en daarvan heeft onze club er 13 gewonnen behaalden we 12 tweede en 6 derde plaatsen .Ik had al onze kampers in 2 reeksen laten vechten om genoeg kampen in de benen te hebben .

Goud was er voor ;

Kinders Ian - 32 kg Ian lijkt een veelbeloofde kamper te worden op zijn 5 jarige leeftijd laat hij bijwijlen zéér mooie dingen zien .

Lebon Kyandro liet zich ook al opmerken in de - 47 kg klasse met enkele klasse flitsen.

De Clippeleir Katinka behaalde 2 maal goud in de - 37 en - 42 kg klasse en bewijst daarmee haar goede vorm die ze al een tijdje heeft .

Smet Charlotte was ook te sterk in haar reeks en won met brio de - 47 kg klasse .

Van Den Brande Joyce blijkt ook uit het goede hout te zijn gesneden met goud in de - 50 kg klasse is deze 12 jarige ook op de goede weg .

Masyn Lise behaalde ook goud in de - 55 kg en bewees dat ze een héél sterke kampster is met veel doorzettingsvermogen .

Van Mieghem Vincent kwam uit in de - 79 kg en bewees daar dat hij ook goed uit de hoek kan komen.

Bij de volwassenen was er goud voor 

De Beule Sam was na 7 maanden blessureleed weer enkele weken aan het trainen en liet zien dat ook hij een goede kamper is met goud in de - 84 kg

Van De Merlen Jelle behaalde op voortreffelijke wijze goud in de - 69 kg klasse

Van Acker Lesley had één van zijn topdagen en pakte overal goud waar hij in meedeed - 74 kg , - 79 kg , en de Grandchampion de open reeks prachtig Lesley .

Zilver werd behaald door Smet Michel - Staut Jef - Poppe Joyce  - Masyn Lise - Smet Charlotte - Van Den Brande Joyce - De Beule Sam - Foubert Aaron - Van De Merlen Jelle - Van Landeghem Jens in 2 reeksen 

Brons werd behaald door Masyn Jonas - Kinders Jarne - De Beukelaer Glenn - Lebon Kyandro - Van Mieghem Vincent - Poppe Joyce .

Prachtig resultaat  en hieronder nog de foto´s van de podiumplaatsen !! De refs voor Beveren waren Staut Ray , Van der Venne Kenny , Vermeire Dennis , Van Hove Youri , Van Acker Robert die allen prachtig werk leverden en lieten zien dat onze refs niet partijdig zijn maar hun werk op een proffesionele manier uitvoeren .

De coach 

De Block Marc