Trainingen
Waar

Jeugd

Woensdag  18u - 19u

Vrijdag       18u - 19u

 

Volwassenen

Woensdag 19u - 21u

Vrjdag        19u - 21u

 

Sporthal Beveren

Klapperstraat ...

9120 BEVEREN

Wereldkampioenschap 2004

Op dinsdag 15 september omstreeks 19.00 uur s´avonds vertrokken we met 8 kampers en  begeleiders richting Marina Di Carrara in Italië deze tocht bedroeg 1200 km en we hadden gerekend om er op een 14 tal uren heen te rijden dus aankomst omstreeks 9.00 uur s´morgens en dat is ons ook gelukt .

Dit WK was ingericht door WAKO en beloofde dus heel zwaar te worden en dat werd het ook , met deelnemers uit alle  contingenten waaronder India , Kazachstan Turkije Kirgistan , Amerika, Canada en alle grotere Europese landen met in totaal 32 landen een mooi WK voor de jeugd.

Dimitri , Kevin en Patrice hadden een zéér slechte loting maar ze wisten zich op een voortreffelijke manier te verdedigen en gingen er slechts met klein verlies uit tegen een tegenstander die later op het tornooi een medaille wist weg te kapen .

Toch niet slecht gedaan voor deze youngsters .

Schepens Edward, Van Raemdonck Glenn en Praet Vicky behalen brons opWereldkampioenschap WAKO

 Verstockt Glynnis behaald zilver op Wereldkampioenschap  WAKO

PLAATS : Marina Di Carrara Italië 

DATUM : 13-20 SEPTEMBER 2004

TORNOOI : WAKO World Championships 

FEDERATIE : WAKO WORLD YOUTH

 

 

 

 

 

 

 

 

Schepens Edward       3 é plaats BRONZEN MEDAILLE

Van Raemdonck Glenn       3 é plaats BRONZEN MEDAILLE

Praet Vicky       3 é  plaats BRONZEN MEDAILLE

Verstockt Glynnis       2 é plaats ZILVEREN MEDAILLE

Overige deelnemers :

Bries Olivier, Santon Kevin, Verstockt Patrice , Schepens Pieter.

Wie wel wisten door te stoten ronde na ronde waren Pieter, Edward , Glenn en Glynnis de kleinste van de groep .

Pieter moest in de 2 reeksen waarin hij meedeed zich telkens met het kleinste verschil verloren geven en bereikte telkens de kwartfinale , jammer want hij verdiende op het hele tornooi gezien toch een medaille maar het mocht niet zijn.

Glenn, Edward en Vicky bereikten wel die halve finale maar waren toen ook telkens met 1 puntje verschil uitgeschakeld en behaalden dan allen ook een bronzen medaille prachtig gedaan gasten.

Maar ons Glynnis deed nog beter en wist de finale te bereiken die ze dan nipt verloor aan een Croatisch meisje maar hetgeen Glynnis liet zien was toch mooi om zien en daarom Glynnis knap gedaan meid !!

Als slot wil ik nog zeggen dat al onze kampers uitstekend hebben gevochten en dat beloofd voor de toekomst om nu al op dit niveau aan de top te kunnen meedraaien en als deze kampers keihard blijven trainen en wedstrijden doen dan zullen zij allen het nog ver schoppen in het Semi Contact kickboxen .

 

 

De coach

De Block Marc

Schepens Ronald

En

Bert & Sonja