Trainingen

Jeugd

Woensdag  18u - 19u

Vrijdag       18u - 19u

 

Volwassenen

Woensdag 19u - 21u

Vrjdag        19u - 21u

 

Waar

Sporthal Beveren

Klapperstraat ...

9120 BEVEREN

WK WAKO Seniors Lignano Sabbiadoro Italië  2009

Op zondag 22 november gingen 8 leden van Contact Karate Beveren naar het Wereldkampioenschap van WAKO in Italië . We waren met 4 kampers Daems Noël , Van Gysel Nannouch, Van Hove Youri en Santon Kevin , verder waren er 2 referee´s Staut Ray en Van der Venne Kenny  ook Van Acker Robert en coach De Block Marc waren van de partij .

We vertrokken vanuit Charleroi met Ryanair naar Trieste waar de bus ons naar een prachtig complex bracht , waar het wereldkampioenschap zou doorgaan .

Het stadje Lignano Sabbiadoro is een drpje aan de Adriatische zee met 10.000 inwoners , in de zomer worden daar op 4 maanden tijd 200.000 toeristen ontvangen wat toch een aanzienlijk aantal is.

Onze deelname voor België was dan wel niet beloond met eremetaal maar onze kampers hebben toch hun uiterste best gedaan . 

 

 

 

 

 

TORNOOI : WK WAKO

PLAATS : Lignano Sabbiadoro Italië

DATUM  : 22 - 30 november 2009

FEDERATIE : WAKO WORLD

Van Hove Youri was de eerste kamper die zijn partij onverdiend verloor door regelmatige foute puntentoekenning en dat was dan wel op het einde van de 3 de ronde want Youri was tot het einde van die derde ronde goed blijven aanklampen , maar door enkele misstappen verloor hij zijn partij van een zéér sterke Oostenrijker die later in het tornooi pas verloor van de wereldkampioen en dat na verlengingen en het winnende punt , dus al bij al heeft Youri het bijlange na nog niet zo slecht gedaan .

Daems Noël die zijn eerste internationaal optreden deed moest zijn meerdere erkennen in een Engelse kamper maar Noël deed mooi mee maar moest zich gewonnen geven .

Van Gysel Nannouch won haar openingspartij van een Oostenrijkse met forfait cijfers 12 - 2 maar dan was er een Ierse die de laatste seconden het laken naar haar toe trok en Nannouch verloor met 17 - 15 . Zo was Nannouch ook uitgeschakeld daar het er wel anders had kunnen uitzien maar mocht het niet zijn voor haar .

De laatst was Santon Kevin die zéér sterk startte tegen ook al een Oostenrijker en deze kansloos achter liet met 15 - 6 , dan was er een tegenstander uit Liechtenstein hier had Kevin een beetje meer tegenstand maar werd het toch nog 13 - 9 . Nu kwam de allerzwaarste tegenstander Gregorio Di Leo meervoudig Europees en Wereldkampioen . Kevin begon vrij sterk en het ging gelijk op maar in de derde ronde maakte Di Leo het verschil en werd het toch verdienstelijk 16 - 10 wat toch niet slecht was tegen de latere wereldkampioen !!

Ik wil ook nog de sterke prestaties vermelden van onze refs Staut Ray en Van der Venne Kenny !!

De Coach

De Block Marc