Trainingen
Waar

Jeugd

Woensdag  18u - 19u

Vrijdag       18u - 19u

 

Volwassenen

Woensdag 19u - 21u

Vrjdag        19u - 21u

 

Sporthal Beveren

Klapperstraat ...

9120 BEVEREN

Midlands Open Birmingham 2005

Het gerenomeerde tornooi “ The WAKO Midlands Open “ was wederom een succes van de bovenste plank voor de jeugd en de volwassenen uit Beveren .

 Er waren ruim 320 kampers voor dit Semi Contact tornooi dat georganiseerd werd door WAKO Groot Brittanië , de club APOLLO Martial Arts van Dhr Del Sampson was de organisator.

 De prijzen waren niet miniem voor dit gebeuren , de eerste drie plaatsen werden beloond met een echt Samoerai zwaard !! De moeite dus om erbij te zijn .

 En dat deden mijn leden dan ook gretig , zoals alle voorbije tornooien laat CK Beveren zien dat we Internationaal bij de sterkste teams van West Europa behoren . 

 Wat toch niet zo vanzelfsprekend is daar de coaches uit Engeland en Ierland en … allemaal bijna profs zijn en dat in Engeland ruim 190.000 beoefenaars zijn van de Martial Arts gevechtssporten  en zij elk weekend uit 2 a 3 tornooien kunnen kiezen. 

 Wij in België hebben slechts twee toptornooien, en voor de rest zijn we aangewezen op het buitenland en dat doen we telkenmale met topprestaties.

 De aanwezige supporters gooien telkens de Beverse kampers veel lof toe voor hun mooie stijl en inzet wat toch altijd mooi is om horen als coach.

 

PLAATS : Dudley - Groot Brittanië 

DATUM : 12 - 14 juni 2005

TORNOOI : MIDLANDS OPEN

FEDERATIE : WAKO GB

 

 

 

 

 

 

De Bock Laslo   5 - 1   7 - 1    0 - 6     0 - 5   4 é plaats

Ramael Nick    5 - 3    10 - 1    6 - 0     0 - 1   2 é plaats Zilveren medaille

Verstockt Justine    2 - 0     4 - 3     0 - 7    2 é plaats Zilveren medaille

Van Esbroeck Nicky    6  - 1    1 - 3       2 é plaats Zilveren medaille

Verstockt Glynnis   10 - 2     3 - 1     3 - 4    2 é plaats Zilveren medaille

Verstockt Patrice    9 - 1     1 - 0     5 - 6      2 é plaats Zilveren medaille

Van Raemdonck Glenn      5 - 1     4 - 0     2 - 0     2 - 3     2 é plaats Zilveren medaille

Neyens Evelyn    6 - 3     1 - 0     6 - 4       1 é plaats Gouden medaille

De Bock Wesley    2 - 0      4 - 1     3 - 2    1 - 0   1 é  plaats Gouden medaille

De Block Steven    5 - 2     7 - 4       3 - 1    1 é  plaats Gouden medaille

Overige deelnemers :

Van Acker Lesley .

 

De wedstrijd dan die begon al zéér goed met een 2 de plaats voor Verstockt Justine die vrij vlot tot in de finale geraakte en daar haar meerdere moest erkennen in de sterkere Engelse kamper . Hetzelfde lot was er voor Verstockt Glynnis en  Patrice , Van Raemdonck Glenn , Ramael Nick en Van Esbroeck Nikky allen werden ze tweede en kregen een mooi samoerai zwaard als prijs .

 Maar de eerste plaatsen en de grootste samoerai zwaarden waren er voor Neyens Evelyn – 135 cm , De Bock Wesley – 145 cm  en De Block Steven – 69 kg .

 Als dit niet ongelooflijk is met 11 kampers vertrekken en met 9 plaatsen ( 3 eerste en 6 tweede ) terug huiswaarts keren dat is gewoonweg fantastisch en zéér uitzonderlijk wat onze leden allemaal presteren op dit niveau .

Knap gedaan aan alle deelnemers, want de andere leden die niks wisten te behalen hadden ook hun uiterste best gedaan maar hadden het juist niet gehaald , Laslo De Bock en Van Acker Lesley.

Onze volgend treffen is in Rosenheim op het wereldkampioenschap van de bond W.O.M.A.A. , nu maar hopen dat we onze lijn kunnen doortrekken naar dit WK .

 

De Coach

De Block Marc