Trainingen
Waar

Jeugd

Woensdag  18u - 19u

Vrijdag       18u - 19u

 

Volwassenen

Woensdag 19u - 21u

Vrjdag        19u - 21u

 

Sporthal Beveren

Klapperstraat ...

9120 BEVEREN

Open Dutch Amsterdam - Nederland  2008

Op zaterdag 10 mei was er het Open Nederlands kampioenschap dat georganiseerd werd door WAKO Nederland. De opkomst was goed en van redelijk hoog niveau, er waren vele mooie partijen te zien door deelnemers uit een 10 tal landen . De temperatuur was bijwijlen niet enkel in graden celsius te zien maar ook door bloedstollende finales die meermaals door leden van Contact Karate Beveren werden beslist de uitslagen liegen er niet om !!

 

 

 

 

 

 

PLAATS : Amstelveen Nederland

DATUM : zaterdag 10 mei 2008

TORNOOI : Yokoso Open Dutch

FEDERATIE : WAKO Nederland

 

 

 

Poppe Joyce  3é  plaats Bronzen Medaille     

Smet Charlotte  3é  plaats Bronzen Medaille  

De Maeyer Davy   3é  plaats Bronzen Medaille 

Hennissen Bert   3é  plaats Bronzen Medaille 

De Clippeleir Katinka  2é plaats Zilveren medaille

Maes Sophia   1é plaats Gouden Medaille

De Bock Laslo   1é plaats Gouden Medaille

Maris Lisa   1é plaats Gouden Medaille

Ramael Nick  1é plaats Gouden Medaille

De Bock Wesley  1é plaats Gouden Medaille

Santon Kevin  1é plaats Gouden Medaille

Goijens Wietse  1é plaats Gouden Medaille

Truyman Tina  1é plaats Gouden Medaille

De Backer Wout   1é plaats Gouden Medaille

Goijens Wietse  1é plaats Gouden Medaille

Van Hoyweghen Bjorn   1é plaats Gouden Medaille

Praet Vicky   1é plaats Gouden Medaille

Van Hove Youri   1é plaats Gouden Medaille

TEAMFIGHT HEREN  1é plaats   Gouden Medaille  =>  Hennissen Bert , Van Hove Youri , Santon Kevin

GRANDCHAMPION

HEREN 2é plaats  Zilveren Medaille  Santon Kevin    

DAMES 2é plaats  Zilveren Medaille Praet Vicky
 

 

 

Goud was er voor ;

Truyman Tina ( – 55 kg jeugd ) die sterk voor de dag kwam tegen een Duitse en een Ierse . De Backer Wout ( – 52 kg jeugd ) was wederom bijwijlen subliem met zijn mooie technieken . Goijens Wietse ( - 57 kg jeugd ) was weer zeer sterk met de vuisten die tegen hoge snelheid door de zaal flitsten .Maris Sven ( – 63 kg jeugd ) die eindelijk met de overwinning aanknoopt want Sven is een jongen met heel veel mogelijkheden en heel veel talent enkel de overwinning bleef wat uit . Van Hoyweghen Bjorn ( – 79 kg volwassenen ) Bjorn trad voor zijn eerste maal aan bij de volwassenen en doet dat meteen met winst , Bjorn had wel twijfels over zijn optreden op het hoogste schavotje maar zie Bjorn pakt op fantastische wijze meteen uit met goud !! Praet Vicky ( – 65 kg volwassenen ) Vicky had haar reeks gedomineerd maar in de finale stokte het even in de eerste ronde zij stond achter 9 – 3 dus 6 punten moest ze minstens in de 2 de ronde terug pakken , en wat bleek Vicky pakte zelfs nog de winst met 10 – 9 fantastisch . Youri Van Hove ( - 84 kg volwassenen ) Youri die dit jaar al liet zien dat hij zich goed voelt bij de volwassenen op het hoogste niveau bleek nu ook weer hier te bevestigen met goud Youri pakte zelfs de finale tegen een zeer sterke Duitser met 9 – 3 . Daarvoor had hij al een Ier en een Nederlander huiswaarts gestuurd .

 Zilver was er voor ; 

De Bock Laslo ( - 42 kg jeugd ) die na 6 maanden inactief weer goed uit de hoek kwam , De Clippeleir Katinka ( – 32 kg jeugd ) die nipt verloor met 6 – 7 in de finale , Lisa Maris ( - 55 kg jeugd ) Lisa vocht zoals altijd zeer sterk maar enkel in de finale liep het een beetje mis . Ramael Nick ( – 57 kg jeugd ) was wederom in zeer sterke doen maar ook hij stokte een beetje in de finale maar toch ook een prachtig tornooi vochtte . De Bock Wesley ( - 63 kg ) pakte ook na 6 maand afwezigheid sterk uit maar mist toch nog een beetje wedstrijdritme om terug met de overwinning aan te knopen. Santon Kevin ( -79 kg volwassenen ) ging zeer sterk door naar zijn finale waar hij een beetje onderuit ging maar hij zou dit later op de avond terug rechtzetten . Goijens Wietse ( – 57 kg volwassenen ) Ook bij de volwassenen gaat het goed voor Wietse die in de finale na een zwaar parcours nipt de duimen moest leggen tegen een Italiaan .

Brons was er voor ; 

Poppe Joyce ( - 28 kg jeugd ) Joyce liet wederom zien dat ze over ongelooflijke beentechnieken beschikt maar vergeet dikwijls dit af te werken met haar vuistjes. Smet Charlotte ( – 37 kg jeugd ) verloor nipt haar halve finale met 1 punt en werd mooi derde . De Maeyer Davy die overtuigend zijn eerste partij won moest in de halve finale nipt de duimen leggen . Hennissen Bert ging sterk door maar verloor ook in de halve finale . 

Waren nog van de partij Maes Kevin , Engels Vinnie , Engels Robin , Vincent Ismael , De Maeyer Dante , Maes Sophia , Daems Noel en Van Gysel Nannouch .

 Dan was er de grandchampion waarin Kevin Santon vlot naar de finale ging die hij ook beheerste , en altijd voorlag maar de zeer sterke Ier wist op het allerlaatste moment met 1 luttel puntje in de laatste seconde de buit binnen te halen !! Hetzelfde lot was er voor Praet Vicky die ook vlot naar de finale ging en daar weer in de eerste ronde tegen een 6 punten kloof aankeek en deze nu net niet in winst wist om te buigen pech voor Vicky !!

 Ook in de teamfight gingen onze dames Praet Vicky , Van Gysel Nanouch en Maes Sophia ( pas 16 jaar ) door naar de finales waar ze nipt verloren van het Ierse team .

 Bij de heren teamfight gingen Bert Hennissen , Youri Van Hove en Santon Kevin vlot door hun reeks om dan in de finale de maat te nemen van het gerenommeerde SWAT team uit Groot Brittanië . De 3 kampers vochten om het meest punten en na 2 kampers in de finaleronde stond ons team achter met 15 – 11 en Kevin stond tegen Jacey Cashman tegen een zeer hopeloze zaak op te kijken daar Jacey enorm veel ervaring heeft in dergelijke zaken en ook nog een zeer goede kamper is . Maar Kevin wou in zijn allerlaatste gevecht nog eens stunten na zijn verlies in de Grandchampion , nu ook nog eens verliezen dat zou pas erg zijn voor hem en het team . En het wonder geschiedde Kevin wist de achterstand beetje bij beetje weg te werken , en er kwam een 4 de gevecht aan te pas tussen dezelfde kampers en Kevin wist uiteindelijk te winnen met 25- 22 . Fantastisch gedaan gasten ge zij  een toffe bende om mee te werken en begeleiden . Ook onze refs en coach niet vergeten Staut Ray , Marc Cools en Maris Patrick.

 

De Coach

De Block Marc