top of page
Traditieclub

TRADITIECLUB

Wat in 1973 begon als een bescheiden vriendenclub - die toen nog Tae-kwondo beoefenden - groeide over de jaren uit tot een goed georganiseerde traditieclub met 175 leden met een aanzienlijk nationaal en internationaal palmares.

Naast de reguliere werking waarbij we onze leden op hun niveau meenemen in de wereld van het kickboksen, hebben we altijd veel tijd, middelen en energie geïnvesteerd in het opleiden van competitiekampers. En die kampers werden veelvuldig kampioenen. Onze trofeeënkast blinkt van het brons, zilver en goud en kraakt onder het gewicht van trofeeën, medailles en eretekens. 

Na bijna 50 jaar blijven we onze sport vanuit het Waasland op de kaart zetten. Waar wacht je nog op:  join the club!

Bestuur

BESTUUR

Er komt wel wat kijken om een grote sportclub draaiende te houden. Het bestuur van Contact Karate Beveren zorgt er bijvoorbeeld voor dat iedereen verzekerd is, dat we de sporthal ter beschikking hebben, dat inschrijvingen en reizen voor tornooien geregeld worden, enz. 

 

Hieronder vind je de leden van het bestuur. Je kan ze altijd aanspreken tijdens trainingen. Mochten we een deur hebben, dan stond ze altijd open. 

Sensei / coaches

SENSEI
(COACHES)

Onze Sensei's (Japans voor meester/coach) zijn de hoekstenen van onze werking. Zij leiden de trainingen en brengen onze leden alle kennis bij, van basistechnieken over EHBO-kennis tot competitievaardigheden. 

We staan erop dat onze Sensei's met het respect behandeld worden die ze verdienen: tijdens trainingen worden ze steevast met Sensei aangesproken en alleen zij zijn de baas. Hun wil is wet.  Discipline en respect zijn immers kernwaarden in onze club...

JOIN THE CLUB

bottom of page