header word kickbokser.png

WAT?

We heten dan wel Contact Karate, maar we zijn een kickboksclub.
Dat komt omdat de club al bestond voor er van kickboxing sprake was. Kickboksen is een relatief jonge sport die de traptechnieken en de filosofie van karate combineert met de vuistslagtechnieken en de dynamiek van het boksen. Kickboksen heeft veel varianten, maar wij leggen ons vooral toe op het technische en snelle 'point fighting'. Meer info over de sport vind je hier

Los van de kickbokstechnieken is de basis van onze werking gebaseerd op lenigheid, uithouding, kracht, fysieke en mentale weerbaarheid en wederzijds respect. Alleen met die basis word je een échte kickbokser.

WIE?

Vanaf 6 jaar mag iedereen op elk moment instappen.  Ook als je 10, 16 of 36 bent, kan je nog steeds beginnen. Gewoon doen! 

WAAR?

We trainen in de gevechtssporthal van Sportpark Beveren aan de Klapperstraat 103 in Beveren, beter gekend als het "oude zwembad".

WANNEER?

Onze vaste trainingsmomenten zijn op woensdag- en vrijdagavond.
Van 18u tot 19u trainen onze jongste leden (tot 13 jaar)

Van 19u tot 21u reserveren we de tatami voor de +13 jarigen.

WAKOSTDA?

We willen dat iedereen kan kennismaken met de tofste sport die er bestaat, dus je mag 3 keer gratis proberen.

Zet je stap? Dan betalen kinderen (tot 12 jaar) 180 euro per jaar (inclusief verplichte verzekering).

Andere lededen betalen 270 euro in 2 schijven (jan-jun en aug-dec). 

Alle details over de ledenbijdrage, maar ook tegemoetkomingen van de ziekenfondsen of de bijdrage (via UiTPAS Reynaert) van de gemeente Beveren en Zwijndrecht lees je hier.

WAT BRENG IK MEE?

De eerste keren kom je gewoon in sportieve kleiding. We trainen blootvoets, dus da's makkelijk.

WAAR KAN IK INSCHRIJVEN?
 

Kom gewoon langs op een trainingsmoment (zie hierboven bij wanneer) of contacteer voorzitter Marc De Block via telefoon of e-mail.