top of page
Kickboks Jeugd (5-11 jr)

KICKBOKS JEUGD
(6-12 JAAR)

Vroeg begonnen is half gewonnen. Dankzij onze jarenlange ervaring en het internationale palmares in de gevechtssporten kunnen we gerust zeggen dat door onze trainingsmethode en enthousiasme het beste uit onze jongste leden kunnen halen.

Het zijn niet alleen de toppers die bij ons een thuis hebben: iedereen telt mee. We werken met de hele groep aan fysieke paraatheid (algemene conditie, basistechnieken en lenigheid) en mentale weerbaarheid (zelfvertrouwen, discipline). 

 

Er wordt van jongsaf pittig vrij pittig getraind, maar natuurlijk onder constante professionele begeleiding.


Zo is en blijft het de leukste sport die er bestaat!

KICKBOKS VOLWASSENEN
(12+)

Kickboks Volwassenen

Kickboksen is intensieve, maar ook erg complete sport: het hele lichaam moet tijdens kickboksen aan het werk. En even belangrijk dan het fysieke, is het mentale luik van de sport. Concentratie, doorzetting en zelfvertrouwen spelen een cruciale rol bij kickboksen.

Tijdens onze training op woensdag- en vrijdagavond oefenen we op algemene conditie, lenigheid en uithouding. Dat combineren we met been- en vuisttechnieken die we toepassen in sparring-oefeningen.

Doordat iedereen gradueel kan groeien in de sport (we duiden het niveau van de kamper aan met kleurgordels en symbolen), vecht je altijd binnen de grenzen van je eigen kunnen. Want de veiligheid en gezondheid van onze leden staan uiteraard altijd voorop.

Competie en tornooien

COMPETITIE & TORNOOIEN 
(6+)

Contact Karate Beveren is een echte traditieclub. Al sinds verschillende jaren nemen we deel aan nationale en internationale tornooien. Het resultaat is een trofeeënkast die uitpuilt van edelmetaal en een erelijst met verschillende Europese en wereldkampioenen.

Onze competiewerking is belangrijk om op het hoogste niveau te blijven en de sport verder te laten evolueren.  Daarom moedigen we alle leden - ook de jonge - aan om de extra stapje te zetten en zich in competitieverband te meten met andere atleten. Want zoals bij andere sporten word je pas beter als je je grenzen verlegt.  

 

Verder is onze club de trekker van het Belgisch kampioenschap  en de Flanders Cup; allebei WAKO-evenementen.

bottom of page