top of page

MATERIAAL 2023

Iedereen die kickbokst, kan het weten: om onze sport op een veilige en comfortabele manier uit te oefenen, is een goeie, degelijke uitrusting onmisbaar.

 

Je kan je uitrusting gewoon rechtstreeks bij Contact Karate Beveren bestellen.

We hebben deze zomer de stock van de club immers aangevuld, waardoor we alle nodige materiaal snel en veilig kunnen leveren voor onze leden.

Bestellen bij de club heeft veel
voordelen:

  • we hanteren democratische prijzen. Democratisch betekent niet altijd de aller-allerlaagste prijs, omdat we de opbrengst doorstorten in een solidariteitskas waarmee we onze leden sponsoren bij tornooien (inschrijvingsgeld, hotelverblijf). Zo steunen we allemaal samen de clubleden die onze kleuren verdedigen (leden die hun materiaal elders kopen, kunnen uiteraard geen beroep meer doen op de solidariteitskas);

  • je vindt alles onder 1 dak, ook het CKB-mondmasker en club-t-shirts:  

  • je bent zeker dat je het juiste materiaal koopt (het is niet altijd makkelijk om in het grote aanbod in de professionele sites wijs te raken)

  • je kan het materiaal tijdens een training afhalen; dat is snel en makkelijk. :-)

 

Heb je iets nodig? Of twijfel je wat je precies nodig hebt? Vul het bestelformulier in of spreek gewoon Marc De Block aan tijdens de training. We zijn er om te helpen.

Bestelformulier

bottom of page