top of page

We zijn weer vertrokken!

Corona stuurde ons jaar weer grondig in de war.

Gelukkig mogen we ondertussen weer trainen. In juli kunnen alle leden gratis deelnemen aan de Summer School, met trainingen op maandag, woensdag, vrijdag en zaterdag. Dat ritme houden we aan tot eind 2021.


LEDENBIJDRAGE 2021

We hebben een half jaar niet veel kunnen trainen, dus houden we rekening met deze uitzonderlijke omstandigheden in de bijdrage voor 2021.

1/ Voor onze -13 jarige leden verandert er niets. Zij hebben in alle veiligheid kunnen trainen in een van de 44 (!) sessies tussen januari en juni 2021. 2/ Leden (13+) die in januari hun bijdrage voor de eerste helft van het jaar (januari-juni) hebben betaald, sporten gratis tot 31/12/2021. De bijdrage voor de tweede jaarhelft vervalt. 3/ Leden (13+) die in januari geen lidgeld hebben betaald, betalen in augustus een ledenbijdrage van 120 euro voor de periode van augustus tot december 2021. Dit bedrag is inclusief verplichte verzekering. KIJK GOED NA

  • of je attest medische geschiktheid nog in orde is. Indien niet, vraag dan aan je arts om je medisch geschikt te verklaren om te kickboksen.

  • of je verplichte verzekering in orde is: vraag aan Marc De Block een invulformulier (in 3-voud) om het in orde te brengen!

  • of je ziekenfonds tussenkomt in je ledenbijdrage. CM​, OZ, Partena, Bond Moyson, LM, en Symbio betalen in de meeste gevallen tussen 15 en 60 euro (per jaar) terug. Je kan de bijdrage ook nog aanvragen als je in januari al hebt betaald. Hoe doe je dat ? 1) Download de PDF met de aanvraagformulieren hieronder.: "Documenten Terugbetaling Ziekenfonds.pdf" 2) Print het formulier van jouw ziekenfonds af, vul de ontbrekende gegevens in en kleef eventueel een geel/wit/roos briefje 3) Laat het formulier controleren en handtekenen door Marc De Block= 4) Bezorg het aanvraagformulier aan je ziekenfonds.

Documenten Terugbetaling ziekenfonds
.pdf
Download PDF • 1.42MB

UiTPAS REYNAERT

Onze club stapt in principe vanaf 1 september ook in het systeem UiTPAS Reynaert. Daardoor krijgen inwoners uit Beveren en Zwijndrecht die houder zijn van een UitPAS Reynaert extra UiTPAS-punten door lid te worden van de club. Die punten kunnen in heel Vlaanderen omgeruild worden bij UiTPAS-partners. Leden die houder zijn van een UiTPAS met kansentarief krijgen bovendien 80% korting op hun lidmaatschap. De voorwaarden om een UiTPAS met kansentarief te verkrijgen en algemene info over de UiTPAS Reynaert leest u op https://www.beveren.be/nl/uitpas-reynaert. Belangrijk: de UiTPAS Reynaert vervangt vanaf 1 september de huidige vrijetijdspas.


VRAGEN? OPMERKINGEN?

Spreek erover met Marc De Block. Heel erg veel dank voor jullie steun en trouw. Samen maken we een vuist tegen corona!

109 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven
bottom of page