top of page

Open Duitse (2018).

Bijgewerkt op: 2 apr. 2020

Contact Karate Beveren vertrok op 23 maart 2018 richting München Duitsland de trip duurde wegens omstandigheden vrij lang en file was daar een groot stuk van .

We zijn vertrokken met 15 personen waarvan 7 kampers en één referee Dhr Gyselinck Freddy , voor enkele van hen was dit hun eerste internationale optreden . En zij deden dit meer dan behoorlijk.

Goud was er voor Kia Herremans bij de beginners – 1.55 cm. Knap gedaan van Kian die ook in de – 1.65 cm zich liet opmerken met mooie punten.

Zilver was er voor Amani Rondas (– 47 kg) die na 3 winnende partijen pas in de finale de duimen moest leggen met 8 – 6. Knap gedaan!

Alyssia De Clippeleir deed nog beter met 2 zilveren medailles in de – 37 en – 42 kg klasse. Alyssia knokte zich ook telkens met 3 winnende partijen in de finale maar verloor spijtig genoeg beide keren. Desalniettemin een zeer puike prestatie van Alyssia.

Onthouden we zeker ook nog de bronzen medaille van Mario De Clippeleir bij de veteranen.


En tenslotte complimenten voor Matthew Makkoli, Milan De Keyser en Jason Gyselinck. Ze wonnen deze keer geen medaille, maar vochten meer dan behoorlijk!

TORNOOI-INFO

PLAATS : München - Duitsland

Datum : 16 - 18 maart 2018

TORNOOI :  Open  German

FEDERATIE : WAKO Duitsland 

​Officiële resultaten: sportdata.

GOUD

Herremans Kian  1e  Plaats Gouden Medaille


ZILVER

De Clippeleir Alyssia    2 é  Plaats - 37 kg Zilveren Medaille

De Clippeleir Alyssia    2 é  Plaats - 42 kg Zilveren Medaille

Rondas Amani   2 é  Plaats - 47 kg Zilveren Medaille


BRONS

De Clippeleir Mario    3 é  Plaats Bronzen Medaille


U kan onze prestaties ook volgen op www.sportdata.org . Daar kan je ook een ranking zien per gewicht van onze jonge en oudere kampers .
19 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Comments


bottom of page