top of page

Wereldprestatie van Evelyn op de Irish Open (2017)

Bijgewerkt op: 26 apr. 2020

Op vrijdag  3 maart vertrok Contact Karate Beveren met 21 ouders en kampers naar de Irish Open. Er waren meer dan 4200 inschrijvingen uit 37 landen: een ongelooflijk aantal!

Evelyn Neyens is de onbetwiste nummer 1 in de wereld ze won in Dublin, op 's werelds grootste kickbokstornooi de grandchampion! En dit al voor de 2e keer in haar carrière: een ongelooflijke prestatie!

Daarenboven wist ze ook nog met Joyce Poppe en de Engelse Gemma Upfold het team event voor vrouwen te winnen.

Knap gedaan van Joyce en Evelyn.

Ook Kadi Chaymae (- 70 kg) heeft een fantastische prestatie neergezet door als 17-jarige bij de Seniors Light Contact een bronzen medaille weg te kapen .

Dan was er Maité De Coninck die op haar 2e tornooi een gouden medaille wist te pakken! Prachtig gedaan, Maite! Dit was ook het geval voor Femke Wong die ook mooie partijen kampte en een bronzen medaille wist te veroveren. Ook Alyssia Apers - onze kleinste spruit van 7 - kon beslag leggen op een bronzen medaille

Onze andere leden deden het ook prima. Iedereen leverde puike prestaties, maar niet iedereen kon meestrijden voor de medailles. Toch kijken we vol vertrouwen naar de toekomstige generatie met ondermeer Joran Van Hoof, Amani Rondas, Senne Maes, Jason Gyselinck en Emelie Brusseel .


Proficiat aan iedereen! En laten we ook onze refs niet vergeten. Freddy Gyselinck, Joyce Verley en Ray Staut stonden 3 dagen lang bijna elke dag 10 uur op de tatami. Ook dat is een wereldprestatie.


KRANTENARTIKELS

FOTO'S


PROMOFILMPJETORNOOI-INFO

Plaats : Dublin, Ierland

Datum : 6 - 9 maart 2017

Tornooi : Irish Open 2017

Federatie: WAKO Ireland

Officiële resultaten: Sportdata

19 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

留言


bottom of page