top of page

Heldhaftig

Vrijdag, 14 oktober 2016. Het is 6 uur 's ochtends en een vijftienkoppige delegatie maakt zich klaar om af te reizen naar Hamburg voor een groot tornooi (900 deelnemers uit 6 landen). Daar mag onze club niet ontbreken; we hebben dan ook een 10-tal kampers ingeschreven, telkens in 2 reeksen en enkele in de Open reeks 'GRANDCHAMPION'.

Bij de jeugd behaalt onze jongste deelneemster Alicia Apers (- 125 cm) meteen een zilveren medaille. Ze laat daarmee zien dat ze duidelijk iets in haar mars heeft!

Daarna moeten onze andere jeugdige kampers en kampsters aan de bak. Marco Apers behaalt een mooie zilveren medaille in de - 145 cm klasse. Ook Femke Wong rijft 2 zilveren medailles binnen in de - 145 cm en in de - 37 kg klasse. Knap.


Het eerste goud is voor Amani Rondas in de - 145 cm klasse.

Jason Gyselinck pakt brons bij de - 42 kg en Senne Maes gaat vol voor goud in de  - 47 kg en doet er een zilveren exemplaar bij in de  - 52 kg. Fantastisch!

Senne en Jason doen ook in de open reeks bij de cadets (tot 15 jaar) mee en Senne behaalt hier nog brons! 


Emilie Brusseel (- 145 cm meisjes en - 55 kg) weet in beide reeksen een mooie zilveren medaille weg te kapen. Knap gedaan voor haar eerste tornooi.

Debutante Imoga Maas start heel goed in beide reeksen. Toch blijkt het telkens fysiek net iets te zwaar voor Imoga.


Dan komen de senioren in actie met eerst de GRANDCHAMPION Juniors dames en Juniors. Bij de juniors dames is het goud (op overtuigende wijze) voor Joyce Poppe. Bij de dames is er wederom geen houden aan voor Evelyn Neyens. Onze girl power walst met sprekend gemak door hun reeks . Dit doen ze later nog eens over: Joyce behaalt goud bij juniors en seniors - 50 kg en Evelyn doet dit bij de - 55 en - 60 kg dames seniors .

En ook nu doen onze toprefs Patrick Masyn en Freddy Gyselinck hun uitstekende reputatie alle eer aan.




29 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Comments


bottom of page