top of page

We Play True!

Kickboks is een geweldig fijne sport, daar moeten we jullie niet van overtuigen. Maar het moét allemaal wel op een eerlijke manier gebeuren. We hanteren bij Contact Karate Beveren dan ook een nultolerantie voor doping of valsspelen.

Dat is vanzelfsprekend, maar toch is het goed om het af en toe nog eens te herhalen. Daarom steunen we het initiatief van het World Anti-Doping Agency (WADA) die sinds 2014 een jaarlijkse ‘Play True Day’ organiseren. Dit jaar valt die op 9 april en vragen we onze leden, sympathisanten en trainers om extra stil te staan bij het belang van een 'propere' sport. Als je zelf ook de actie wil steunen, kan je een foto van jezelf met een Play True-filter (download ze hier) posten op jouw social media-kanalen. Gebruik dan de hashtags #PlayTrue #PlayTrueDay #CleanSport #WAKO #kickboxing en #ContactKarateBeveren en zo maken we samen een vuist tegen valsspelers. Heb je geen software om foto's te bewerken? Gebruik kan een gratis tools zoals https://pixlr.com/nl/.

Heb je nog vragen over doping of ons clubbeleid? Vraag het gerust aan een van de sensei's. Wil je meer weten over WADA of de Play True Day? Neem dan hier een kijkje.

77 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Comentarios


bottom of page